Please select a page template in page properties.

Weishaupt. Ez a megbízhatóság.

A Weishaupt név egyet jelent a megbízhatósággal, a magas minőséggel és a legjobb szervizzel. A tulajdonos által vezetett középvállalatként megfelelő szervezeti rendszerrel rendelkezünk ahhoz, hogy sikeresek legyünk világszerte, és egyidejűleg alkalmasak vagyunk arra is, hogy függetlenként, tudatosan, felelősen, rugalmasan és konzekvensen tegyük a dolgunk a vevőink szolgálatában.

Megbízható kutatás

A Weishaupt Kutatási és Fejlesztési Intézetben több mint 100 magasan specializálódott technikus, konstruktőr és mérnök fejleszt jövőbe mutató fűtéstechnikát egészen a szériagyártásig. Ez a Weishaupt termékek megbízhatóságának alapköve.

Megbízható gyártás

A mi elvárásunk: a legmagasabb minőség és precizitás. Magasan képzett munkatársaink know-how-ja minden termékünkben benne van és ez a vállalat sikeres bővülésének előfeltétele. A Weishaupt valóban csak kiérlelt készülékeket és megbízható tartozékokat bocsájt a piacra annak érdekében, hogy feladatukat vevőinknél megbízhatóan lássák el.

Megbízható szerviz

Számunkra a Weishaupt-nál a jó szerviz, széles szolgáltatási kínálatunknak egy fontos része. Kompetens szakemberek állnak az Önök rendelkezésére, mindenkor amikor szükség van rájuk. Partnereink, szerviztechnikusaink és munkatársaink  rendszeres oktatásával mindig gondoskodunk arról, hogy a szerviz megbízhatóan teljesíthesse küldetését.

Az energia-technika jövője. Részt venni ebben.

Változik a világ. Az energia-technika is. Mi a Weishaupt-nál minden nap azon dolgozunk, hogy világunk energiakészleteivel felelősségteljesen, a jövőt segítve bánjunk. Legyen részese Ön ennek. Szeretne többet tudni szabad álláshelyeinkről vagy egyszerűen csak pályázni kíván? Küldjön emailt a info @ weishaupt.hu címre.

Weishaupt. Számokban.

0m²-en a Weishaupt Kutatás-Fejlesztési Intézet Schwendi-ben.
0munkatárs a Weishaupt csoportnál a világban
0millió EUR forgalom 2023-ben
0Németországi kirendeltség
0Weishaupt leányvállalat a világban
0ország ahol Weishaupt képviseletek találhatók
Weltkarte Standorte

Weishaupt állomáshelyek a világban

Minden az energiáról. Egy kézből.

energia-technika

A Weishaupt gáz és olaj fűtési rendszerek, égők, hőszivattyúk és napkollektorok kitűnnek üzembeli takarékos működésükkel, hosszú élettartamukkal és megbízhatóságukkal. Németországban és Svájcban készülnek.

www.weishaupt.de
energia-nyerés

A BauGrund Süd egyike a felszínközeli geotermia vezető cégeinek. Több mint 20.500 megvalósított rendszer tapasztalataival, jóval több mint 3 millió fúrt méterrel és a több mint 40 fúróegységből álló flottával teljeskörű termék- és szolgáltatási csomagokkal áll partnereink rendelkezésére.

www.baugrundsued.de
energia-menedzsment

A Neuberger hatékonyabbá teszi az épületeket. Az épületgépészeti berendezések intelligens hálózatba kapcsolása és vezérlése révén a nagyépületek energiafelhasználását a minimumra csökkenti.

www.neuberger.net

A Weishaupt-nál az együttműködés jelentése: Élni a megbízhatóságot.

Szakmájukat nagyon szerető, kreatív, minőségorientált és költségtudatos szállítók járulnak hozzá a Weishaupt sikeréhez. Szállító partnereinkkel együtt tevékenykedünk termékeink és az egész szállítói lánc folyamatos javításában. Nyitott és fair együttműködésünk bizonyítéka a sokéves partnerség.

Weishaupt: egy sikertörténet. 1952 óta.

A Weishaupt a tradíciók vállalata. Több mint 70 éve fejleszt és gyárt fűtéstechnikát Schwendi-ben. Olajégővel kezdődött - ma a Weishaupt az energia-technika, -nyerés és -menedzsment területén igen széles know-how birtokosa.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kirendeltségek Weishaupt termékek számára. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kérjük, válasszon várost.

Alkalmazza az én székhelyem
Back
találati eredmény keresési eredmény NINCS eredmény
EREDMÉNYEK betöltése

Az Ön számára illetékes kirendeltség keresése:

Up