Please select a page template in page properties.

Weishaupt. Ez a megbízhatóság.

A Weishaupt név egyet jelent a megbízhatósággal, a magas minőséggel és a legjobb szervizzel. A tulajdonos által vezetett, középméretű vállalatként megfelelő mérettel rendelkezünk ahhoz, hogy energia-technikánkkal sikeresek legyünk világszerte. És egyidejűleg alkalmasak vagyunk arra is, hogy függetlenként, tudatosan felelősként, rugalmasan és konzekvensen tevékenykedjünk.

Megbízható kutatás

A Weishaupt Kutatási és Fejlesztési Intézetben ma kereken 100 magasan specializálódott technikus, konstruktőr és mérnök fejleszt innovatív fűtéstechnikát egészen a szériagyártásig. Ez a Weishaupt technika megbízhatóságának alapköve.

Megbízható gyártás

A mi elvárásunk: a legmagasabb minőség és precizitás. Magasan képzett munkatársaink know-how-ja minden termékünkben benne van és ez a vállalat sikeres bővülésének előfeltétele. A Weishaupt valóban csak kiérlelt készülékeket és megbízható tartozékokat bocsájt a piacra annak érdekében, hogy feladatukat vevőinknél megbízhatóan lássák el.

Megbízható szerviz

Számunkra a Weishaupt-nál a jó szerviz, széles szolgáltatási kínálatunk egy fontos része. Kompetens szakemberek állnak vevőink - az Önök fűtési szakcégei - rendelkezésére, mindenkor amikor szükség van rájuk. Partnereink, szerviztechnikusaink és munkatársaink  rendszeres oktatásával mindig gondoskodunk arról, hogy a szerviz megbízhatóan működjön.

Az energia-technika jövője. Részt venni ebben.

Változik a világ. Az energia-technika is. Mi a Weishaupt-nál minden nap azon dolgozunk, hogy világunk energiakészleteivel felelősségteljesen, a jövőt segítve bánjunk. Legyen részese Ön ennek. Szeretne többet tudni szabad álláshelyeinkről vagy egyszerűen csak pályázni kíván? Küldjön emailt a info @ weishaupt.hu címre.

Weishaupt. Számokban.

0qm Kutatási és Fejlesztési Intézet Schwendi-ben.
0a Weishaupt csoport munkatársai a világban
0millió EUR forgalom 2022-ben
0Németországi kirendeltségek
0a Weishaupt csoport leányvállalatai a világban
0országok ahol Weishaupt képviseletek találhatók
Weltkarte Standorte

Weishaupt állomáshelyek a világban

Minden az energiáról. Egy kézből.

energia-technika

A Weishaupt gáz és olaj fűtési rendszerek, égők, hőszivattyúk és napkollektorok kitűnnek üzembeli takarékos működésükkel, hosszú élettartamukkal és megbízhatóságukkal. Németországban és Svájcban készülnek.

www.weishaupt.de
energia-nyerés

A BauGrund Süd egyike a felszínközeli geotermia vezető cégeinek. Több mint 20.500 megvalósított rendszer tapasztalataival, jóval több mint 3 millió fúrt méterrel és a több mint 40 fúróegységből álló flottával teljeskörű termék- és szolgáltatási csomagokkal áll partnereink rendelkezésére.

www.baugrundsued.de
energia-menedzsment

A Neuberger hatékonyabbá teszi az épületeket. Az épületgépészeti berendezések intelligens hálózatba kapcsolása és vezérlése révén a nagyépületek energiafelhasználását a minimumra csökkenti.

www.neuberger.net

A Weishaupt-nál az együttműködés jelentése: Élni a megbízhatóságot.

Szakmájukat nagyon szerető, kreatív, minőségorientált és költségtudatos szállítók járulnak hozzá a Weishaupt sikeréhez. Szállító partnereinkkel együtt tevékenykedünk termékeink és az egész szállítói lánc folyamatos javításában. Nyitott és fair együttműködésünk bizonyítéka a sokéves partnerség.

Weishaupt: egy sikertörténet. 1952 óta.

A Weishaupt a tradíciók vállalata. Közel 70 éve fejleszt és gyárt fűtéstechnikát Schwendi-ben. Olajégővel kezdődött - ma a Weishaupt az energia-technika, -nyerés és -menedzsment területén igen széles know-how birtokosa.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kirendeltségek Weishaupt termékek számára. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kérjük, válasszon várost.

Alkalmazza az én székhelyem
Back
találati eredmény keresési eredmény NINCS eredmény
EREDMÉNYEK betöltése

Az Ön számára illetékes kirendeltség keresése:

Up