Please select a page template in page properties.

Többféle energiaforrás, egy igény: Megbízható minőség.

Weishaupt termékek. Egyesítik a formát és a funkciót.

A Weishaupt energia-technikát fejleszt. Közel 70 év tapasztalatával és knowhow-jával kondenzációs technikával működő gáz és olaj fűtési rendszereket, hőszivattyúkat és tüzelőberendezéseket gyártunk lakások és családi házak valamint ipari épületkomplexumok számára. Fűtési rendszereink ráadásul kiegészíthetők a megújuló napenergiával. A Weishaupt csúcstermékeinek létrejöttéhez szükséges volt: a rendkívül alapos fejlesztés, magas minőségű gyártás és szerelés, kimagasló funkcióbiztonság és maximális hatékonyság. Egy dolog nagyon fontos: a forma a funkciót követi.

Gáz és olaj fűtési rendszerek

Hatékonyság a kondenzációs technikának köszönhetően. Bővíthető pl. napkollektorral. A falikazános rendszerektől a nagykazánokon át egészen a tárolós kompakt megoldásokig.

több
Hőszivattyúk

Fűtés környezeti energiával, a hőforrás levegő, talaj és víz.

több
Szolárrendszerek

Fűtési rendszerek ideális kiegészítője. Legyen szó melegvízkészítésről vagy fűtésrásegítésről.

több
Ivóvíz-rendszerek és energiatárolók

A Weishaupt energiatárolókat és vízmelegítőket kifejezetten a Weishaupt fűtési rendszerekkel való alkalmazásra terveztük. Napkollektoros vízmelegítésre csakúgy, mint különböző hőforrások termelte hő összegyűjtésére.

több
Égő

A Weishaupt gáz-, olaj- és kéttüzelőanyagos tüzelőberendezések már sok milliószor beváltak. A választék a kompaktégőktől (40 kW-tól) egészen az ipari égőkig (32.000 kW-ig) terjed.

több

Modern fűtés. gázzal és olajjal.

A legtöbb jövőképpel ellentétben a gáz és az olaj a következő évtizedekben biztosan messze a legfontosabb tüzelőanyag marad és lesz a hőpiacon. Tehát a megoldás a jövő szempontjából: magas hatékonyságú gáz- vagy olaj-kondenzációstechnika.

Tartós meleg. Megújuló energiákkal.

A környezetben tárolt hőenergiát a hőszivattyúk alakítják át hővé, nem égetünk el gázt vagy olajat. Hőforrásként a levegő, a talaj és a víz szolgál. Tökéletes megújuló kiegészítés a hőszivattyúhoz vagy a kondenzációs kazánhoz: a napkollektor.

Közel 70 év tapasztalat. Minden égőben.

1952 óta sok milliószor bizonyítottak a Weishaupt gáz-, olaj- és kéttüzelőanyagos égők. Az egész világon. Hatékonyak és megbízhatóak – ez az eredménye a minden kompromisszumot mellőző, minőség iránti elkötelezettségnek.

Hő raktárról. Energiatárolókkal.

A Weishaupt energiatárolók a különböző energiaforrásokból (pl.: kondenzációs rendszerek, hőszivattyúk vagy napkollektorok) termelt hőt gyűjtik, berétegzik és elosztják - a gazdaságosság szempontjai szerint. Például a melegvíz szolárhővel történő készítéséhez.

Az Ön kérdése.A mi válaszunk.

"Helyesen fűteni" - mit jelent ez manapság?

Helyes fűtésnél négy fontos dologra kell figyelni:

  1. Fontos a megfelelő modern és magas hatékonyságú fűtési rendszer kiválasztása annak érdekében, hogy, a fűtési költségek ne tegyék tönkre a háztartás költségvetését.
  2. A házban működő hőtermelő berendezés a lehető legkisebb mértékben terhelje a globális klímát.
  3. Legyen az felújítás vagy új építés, mindenképp érvényes: a megbízható minőségre figyelni kell azért, hogy a fűtőkészülékünk tartósan, megbízhatóan működjön, hosszú ideig.
  4. A személyes lakókörnyezetünkhöz kell kiválasztani a fűtési rendszert, gondosan és egzakt módon – a termékkínálat és a sok kombinációs lehetőség rengeteg egyedi megoldást tesznek lehetővé.

Hogy helyesen fűtsünk, annak alapja a megfelelő, jól kiválasztott termék és a megbízható szakember tanácsadásának kombinációja.

A jó fűtésnek "takarékosan" kell működnie. Olyan nagy lenne a különbség a régi és a mai között?

De mennyire! Energiamegtakarításról ha beszélünk: egyrészt a lehetőség szerint legalacsonyabb energiafelhasználás révén kíméljük saját pénztárcánkat, másrészt kíméljük véges nagyságú tartalékainkat.

Mindegy, mely energiaforrást (Nap, a talajhő, víz és levegő vagy a gáz, az olaj és az áram hőenergiáját) használjuk – napjaink parancsa úgy szól: "hatékonyság-növelés".

Gyakori, hogy nagy mennyiségű kihasználatlan energia távozik a kéményen keresztül, köszönhetően az elöregedett technikának. Az olyan modern, korszerű fűtési rendszerek, mint az olaj vagy gáz kondenzációs technika  vagy a hőszivattyú roppant nagy mértékben csökkenti az energia-fogyasztást. Ne feledjük: a kevesebb energia kevesebb károsanyag -kibocsátást is jelent.

Up