Please select a page template in page properties.

Korszerűen fűteni új házban. Kezdettől fogva.

Tervezze meg fűtését. Energiatakarékos és környezetkímélő.

Az új házat építők ma előrelátóan alakítják ki fűtési rendszerüket. Ennek legfontosabb kritériumai: hatékonyság, hosszú élettartam és megújuló energiák . Okos technikák kapcsolják össze az egyes komponenseket egyedi és komplett rendszerré - pontosan az Ön igényeinek, szükségleteinek megfelelően.

Új fűtés készítése. Amire figyelnie kell Önnek.

Energiatakarékossági rendelet (EnEV)

Házat épít? Ekkor az EnEV energiahatékony ház építését írja elő Németországban. Bizonyos maximális értékeket nem szabad átlépni. Egyrészről az épületgépészet primérenergia-igénye, másrészről a külsőfalon keresztüli hőveszteség. az EnEV információihoz


Megújuló-Energia-Hőtörvény (EEWärmeG 2011)

Németországban az EnEV mellett érvényes egy hőtörvény is. Ez új házakra vonatkozik, melyeknek hasznos felülete nagyobb mint 50 négyzetméter. Az ilyen objektumok esetében a melegvíz-készítés, a fűtés és a hűtés hőenergia-szükséglet bizonyos részét megújuló energiával kell biztosítani Németországban. Az EEWärmeG információihoz

Energiahatékonysági címke fűtési rendszerekhez

Évek óta, minden fűtési rendszer rendelkezik egy európai szabványokon alapuló hatékonysági címkével. Ez a címke eligazodási segítségül kell szolgáljon Önnek fűtési rendszere kiválasztásában. Fűtési rendszerére vonatkozó átfogó és megalapozott hatékonysági tanácsadásért javasoljuk, forduljon Weishaupt termékekkel foglalkozó fűtéstechnikai szakcéghez Heizungsfachbetrieb az Ön közelében.


A fosszilis tüzelőanyagokkal takarékosan és felelősségteljesen

A globális felmelegedés ellen tudunk tenni, ha a fosszilis energiaforrásokat hatékonyan és takarékosan használjuk. A Weishaupt gáz és olaj fűtési rendszerek a legkorszerűbb kondenzációs technikával működnek. Ezzel Ön jelentősen csökkenti energiafogyasztását, fűtésköltséget takart meg és hozzájárul a környezetünk védelméhez. a Weishaupt gáz és olaj fűtési rendszerekhez

Hozzájárulás a környezetvédelemhez: fenntarthatóan fűteni.

Weishaupt rendszerekkel sokoldalú lehetőségek vannak arra, hogy fenntarthatóan fűtsünk. Aki teljesen megújuló energiát kíván használni, az Weishaupt hőszivattyúkkal erre a legjobban fel tud készülni. E készülékek a környezetben tárolt termikus energiát alakítják át hővé. Egy másik, megújuló módon történő hőtermelés, amikor a hőszivattyús vagy a gáz- és olaj fűtési rendszert napkollektorral egészítjük ki.

Az Ön kérdése.Válaszaink új házat építőknek.

Számomra melyik a megfelelő fűtés?

A helyes fűtést kiválasztani, eldönteni egyáltalán nem könnyű. Hiszen nem csupán egyedi igényekről vagy személyes előszeretetről, mint például a fosszilis vagy megújuló energiahordozók  közötti választásról van szó. Sokkal inkább arról, hogy a berendezést a ház adottságaihoz és hőszükségletéhez kell igazítani. Továbbá az új fűtési rendszernek gazdaságosnak valamint sem alul, sem túlméretezettnek nem szabad lennie. Mindezen témákban biztosan segíteni tud Önnek egy fűtéstechnikai szakcég.

Létezik-e pénzügyi támogatás fűtési rendszerem újjáépítéséhez?

A törvényalkotó lépésről lépésre teremti meg a feltételeket, hogy a németországi háztartásokban az energiahatékonyságot és a fenntarthatóságot egyre jobban elősegítse. Első helyen áll az Energia-Megtakarítási-Rendelet (EnEV), az országosan érvényes Megújuló-Energiák-Hőtörvény (EEWärmeG), egyedi területi szabályzások mint a 2015-ben kiegészített baden-württembergi Megújuló-Hő-Törvény (EWärmeG) valamint a módosított országos támogatási program a házukat korszerűsítők és az építkezők számára adandó állami támogatással.

Ezek a szabályzások egyértelműen támogatják a jövőnek is megfelelő fűtéstechnikára való átállást. A ház felújításának tökéletes megtervezésében a jó tárgyalási partner az Ön által ismert fűtéstechnikai szakcég lehet. Tudásával, gyakorlati tervezési segítségével és a feladathoz illeszkedő megoldásaival segít Önnek, minden törvényi előírás teljesítésében és a rendelkezésre álló támogatási lehetőségek legjobb kihasználásában. Forduljon hozzá tanácsért.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kirendeltségek Weishaupt termékek számára. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kérjük, válasszon várost.

Alkalmazza az én székhelyem
Back
találati eredmény keresési eredmény NINCS eredmény
EREDMÉNYEK betöltése

Az Ön számára illetékes kirendeltség keresése:

Up