Please select a page template in page properties.

Hatékonysági címke fűtési rendszerhez. Döntési segítség egy pillanat alatt.

Energiahatékonyság vizsgálata. És összehasonlítása.

Effizienzlabel Heizsysteme

Egy címke. Sok-sok előny.

Az elv

A fűtési rendszerek címkézése az Európai Unió irányelvein alapul – egy, a gyártók és a termékek közötti jobb összehasonlítási alap és eligazodási segítség érdekében. Az EU-Bizottság által előírt számítási módszer megadta az egységes, szabványosított eljárást. Fűtés vásárlásakor ez segíti a fogyasztót.


A haszna

Fontos tájékoztatás és a besorolás fontos. Ennek érdekében, meghatározott szabványok alapján kerültek kialakításra az energiahatékonyságot jelző címkék. Azonban egy fűtési rendszer energiahatékonysága és fogyasztása több tényezőtől függ: milyen meleg legyen a házban? mennyi melegvíz fogy? padlófűtés van? Tehát nem csupán az energiahatékonysági címke alapján kell meghozni a vásárlási döntést..


A termékcímke

Minden fűtési rendszernek van ún. termékcímkéje. Ebből olvasható le az energiahatékonyság fűtéskor és melegvíz-készítéskor. Fűtési rendszertől függően további értékek is, mint pl. zajteljesítmény-szint megadásra kerülnek.


A rendszercímke

A termékcímkénél még jobban informál: a rendszercímke. Megmutatja az egész fűtési rendszer energiahatékonyságát, például egy szabályzóval, melegvíztárolóval kialakított rendszerét. De a bővítményeket mint pl. szolárkollektorok, is tartalmazza a címke.


ErP-címke

ErP-címke Egyszerűen magyarázva.

Különböző termékfajtákhoz különböző termékcímkék: így például beépített tárolós fűtési rendszereknél a melegvíz-készítés épp úgy figyelembevételre kerül, mint a split hőszivattyúnál a zaj.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kirendeltségek Weishaupt termékek számára. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kérjük, válasszon várost.

Alkalmazza az én székhelyem
Back
találati eredmény keresési eredmény NINCS eredmény
EREDMÉNYEK betöltése

Az Ön számára illetékes kirendeltség keresése:

Up