Please select a page template in page properties.

Ön most belép a fűtés témába. Szervizszolgáltatásunkkal.

megbízható támogatás Az Ön projektjéhez.

Aki korszerűsíti fűtését vagy beszerez egy újat, több országban kap pénzügyi támogatást. Tudja meg, mely támogatásokkal számolhat. Mindenekelőtt a jelenlegi „Marktanreizprogramm“ – egy szövetségi (Bafa) támogatási program – energiatakarékos fűtések anyagi támogatása, legyen az új építés avagy meglévő. Használja ki a támogatási lehetőségeket: vegye igénybe fűtési szakiparosának tanácsait.

többet a támogatási lehetőségekről

Az Ön elképzelése. A mi támogatásunk.

Mindegy, hogy a korszerűsítésnél vagy az új fűtési rendszere beszerzésénél - az ideális megoldás kiválasztásánál segítjük az Ön által választott fűtéstechnikai szakcéget és bármely igényhez a megfelelő terméket és rendszert ajánljuk.

Egészen egyszerűen energiát spórolni. Néhány tanáccsal.

helyiséghőmérséklet illesztése

Fűteni igen. De nem jobban, mint szükséges. 1 °C-kal alacsonyabb helyiséghőmérséklet akár 6 % energia- és fűtésköltséget spórol meg.

helyesen szellőztetni

A klasszikus energiamegtakarítási tippek egyike fűtéssel kapcsolatban. Fontos: zárt termosztát esetében szellőztessen.

korszerűsítés

Még mindig magas a fűtési költség? Egy korszerű kondenzációs készülék akár 30%-nyi fűtési és melegvíz-készítési energiaköltséget takarít meg.

információs anyagok. Letölteni vagy megrendelni - díjmentesen.

Szüksége volna a hatékony Weishaupt fűtési és szolárrendszerekre valamint hőszivattyúkra avagy szervizszolgáltatásainkra vonatkozó információkra? Válasszon egy terméket és töltse le díjmentesen az információs anyagokat vagy rendelje házhoz a kívánt ismertetőket.

Az Ön kérdése.Válaszaink a szerviz témában.

Milyen gyakran kell karbantartatni a fűtési rendszert?

Az Energiamegtakarítási rendelet (EnEV) szerint a mindenkori üzemeltető kötelessége a fűtőberendezés rendszeres és szakszerű éves ellenőriztetése és karbantartásának elvégeztetése. A karbantartást és az ellenőrzést nem tudja elvégezni az üzemeltető saját maga, ez a szakismeret és a jogosultságok miatt egy fűtéstechnikai szakcég tevékenységi körébe tartozik. A tulajdonosok ezeket a feladatokat egy karbantartási szerződésben rögzíthetik. A szerződés általában tartalmazza a fűtőberendezés éves ellenőrzését, beleértve minden szükséges intézkedést, mint a tisztítás vagy a javítás.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kirendeltségek Weishaupt termékek számára. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kérjük, válasszon várost.

Alkalmazza az én székhelyem
Back
találati eredmény keresési eredmény NINCS eredmény
EREDMÉNYEK betöltése

Az Ön számára illetékes kirendeltség keresése:

Up