Fűtés-korszerűsítés. Energiát és emissziót spórol meg.

Régi fűtés. Magas fogyasztás.

Ha az Ön fűtése már több mint 20 éve szolgál, vélhetően fűtési költségei igen magasak. Ne pocsékoljon több pénzt fűtési rendszere fenntartására, inkább vállalkozzon egy új beruházására. A korszerű fűtési rendszerek magas hatékonyságúak és alacsony emissziójúak. Ez nemcsak a háztartásoknak, hanem környezetnek is jó. Itt az ideje a korszerűsítésnek. Mindent, amit Önnek tudnia kell, itt megtalálja.

Fűtéskorszerűsítés. Több ok miatt.

Egy fűtés korszerűsítése mellett nem csak a berendezés kora és hatékonysága szól, hanem olyan szempontok is, mint a biztonság, a komfort és a környezetvédelem.

Akár 30 % energiamegtakarítási potenciál és ezáltal jelentős fűtésköltség-csökkentés

Az új szabályzástechnika megakadályozza a feleslegesen magas előremenő hőmérsékletet

A modern kazánok jobban hőszigeteltek, ezáltal jobban tartják a meleget és csökkentik a tüzelőanyagfelhasználást

Nyáron a napkollektorok fedezni tudják a melegvíz-szükségletet. Nem kell fűtés

<hr/>

Az égésgázok hője szintén hasznosul, ami a magas hatásfokot és az emisszió csökkentését biztosítja

<hr/>

Növekszik a komfort az alacsonyabb zaj, az egyszerűbb vezérlés és az App-on és Web-en keresztüli kezelhetőség révén

<hr/>

Fűtésrásegítés. Szolár kiegészítés.

A korszerű gáz- és olaj kondenzációs technika  nagyhatékonyságú és kiválóan kombinálható a megújuló szolártechnikával. Ez mind ökonómiai, mind ökológiai szempontból értelmes megoldás. A Nap ingyen energiája mind a fűtést, mind a melegvíz-készítést támogatja. Épp fűtéskorszerűsítésnél érdemes átgondolni a napkollektorokkal való kombinációt. A Nap erejének kihasználása érezhetően csökkenti a fűtési költségeket, hiszen jó néhány napon nincs szükség a kondenzációs rendszer  bekapcsolására. További, fontos hatás: aktív hozzájárulás a klímavédelemhez és egy kis függetlenség a tüzelőanyag-szállítótól.

Korszerűsítés. Négy lépésben.

Fűtési rendszerét korszerűsíteni biztosan megéri. Mindenekelőtt a ráfordítás és a haszon viszonya szempontjából. A fűtéstechnikai szakember tanácsadása és fűtés-tervezése - kombinálva a Weishaupt fűtési- és szolárrendszerekkel - gyorsan járható út és a jövőre történő felkészülés legjobb módja.

1. lépés: vegye fel a kapcsolatot fűtési szakcégével

 

Fűtéskorszerűsítésnél az első lépés: kérjen személyes tanácsadást egy fűtéstechnikai szakembertől. A Weishaupt tanácsadó-keresőn bizonyosan megtalálja az Ön számára kompetens Weishaupt szakcéget, az Ön közelében.

.

 

2. lépés: válassza ki fűtési rendszerét

Együtt a Weishaupt termékekkel foglalkozó szakiparossal - az energiamegtakarítási lehetőségek áttekintése után - válassza ki lakásához az Önnek legjobban megfelelő energiahordozót (gáz, olaj, szolár- vagy környezeti energia) és az alkalmas fűtési rendszert (kondenzációs technika, napenergia vagy hőszivattyú) .

3. lépés: vegye igénybe a lehetséges támogatásokat

A megrendelés megküldése előtt gyakran regionális, országos vagy szövetségi támogatások igényelhetők meg - hozzájárulás vagy kedvező hitel formájában. A mi támogatási adatbankunk (országtól függően) segíthet a kiválasztásnál.

4. lépés: rendelés megküldése

Amennyiben sikerült támogatást elnyernie, már semmi nem akadályozhatja a felújítást. Küldje meg megrendelését a fűtéstechnikai szakiparosnak és ő megkezdheti az Ön fűtési rendszerének korszerűsítését.

Az Ön kérdése.Válaszaink azoknak, akik korszerűsítenek.

Léteznek pénzügyi támogatások fűtési rendszerem korszerűsítéséhez?

A törvényalkotó lépésről lépésre teremti meg annak a feltételeit, hogy a németországi háztartásokban az energiahatékonyságot és a fenntarthatóságot egyre jobban elősegítse. A legelső helyen áll az Energie-Einspar-Verordnung (EnEV) energia-megtakarítási rendelet, az országosan érvényes Erneuerbare-Energien-Wärmegesetz (EEWärmeG) megújuló energia hőtörvény, egyedi tartományi szabályzások, mint a 2015-ben kiegészített Erneuerbare-Wärme-Gesetz (EWärmeG) Baden-Württemberg-ben valamint az állami hozzájárulással kiegészített javított országos támogatási program fűtés-korszerűsítőknek és építtetőknek.

Ezek a szabályzások elősegítik a jövőbemutató fűtéstechnikára való átállást. Fűtéskorszerűsítésének tökéletes megtervezéséhez az fűtéstechnikai partnercége a megfelelő tárgyalópartner. Tudásával, gyakorlati tervezési segítségével és az adott feladathoz tartozó megoldásokkal segít Önnek, a törvényi előírások mindegyikének teljesítéséhez, a rendelkezésre álló támogatási lehetőségekből való optimális részesedéshez. Kérjen tanácsokat.

Mikor lesz aktuális fűtési rendszerem korszerűsítése vagy erre van törvényi kötelezettségem?

Az energiatakarékosságról szóló rendelet (EnEV) Németországban azt irányozza elő, hogy a fűtőkészülékek – az alacsony hőmérsékletű és kondenzációs kazánok kivételével – legkésőbb 30 év üzemidő után lecserélésre kerüljenek. Így 2020-ban az 1990 előtt telepített fűtőberendezések vannak soron, ez Németországban (becslés szerint) több mint 1 millió régi olaj- és gázfűtést jelent. Az a háztulajdonos képez kivételt, aki 2002 februárja óta maga lakja kevesebb mint 3 lakásos lakóépületét.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kirendeltségek Weishaupt termékek számára. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kérjük, válasszon várost.

Alkalmazza az én székhelyem
Back
találati eredmény keresési eredmény NINCS eredmény
EREDMÉNYEK betöltése

Az Ön számára illetékes kirendeltség keresése:

Up