Please select a page template in page properties.

Higiénikus és megbízható decentrális melegvíz-készítés. Minden egyes lakás számára.

A Weishaupt lakásállomások.

A WHI apartment kombinálja a hőátadást, a melegvíz-készítést és az energiamérést minden egyes lakásra, egy beépítésre kész kompakt egységben, melynek mérete egy elosztószekrényéhez hasonló.

rendszermegoldás
egyesít mindent

Az elektronikus szabályzású WHI apartment lakásállomás egyesíti a hőátadás, melegvíz-készítés és energiamérés funkciókat egy beépítésre kész egységben.

melegvíz-készítés

Átfolyásos elven történik a melegvíz-készítés és csak akkor, amikor valóban szükség van melegvízre. A melegvíz-készítés mindig előnyben van a fűtésüzemmel szemben.

készülékelőnyök
ivóvíz-higiénia

Nincs szükség melegvíz tárolására. Így nagyon jelentősen csökken a vízhigiénia megteremtése érdekében szükséges ráfordítás.

hidraulikus kiegyenlítés

A beépített differenciálnyomás-szabályzóval rendelkező multifunkcionális szabályzószelepnek köszönhetően minden lakásállomás hidraulikusan kiegyenlített.

elektronikus szabályzás
az elektronikus vezérlésű lakásállomás előnyei

Az elektronikus szabályzású lakásállomás a lakásállomások leghatékonyabb generációja. A mikroprocesszoros vezérlés gyors és precíz vízmelegítést és egy állandó hőmérséklet tartását teszi lehetővé (függetlenül a fűtővíz hőmérsékletétől és a nyomásviszonyoktól). A Weishaupt lakásállomások egyik fontos jellemzője a legkisebb nyomásveszteség (a hidraulikus szabályzású szelepek elhagyása révén). Felépítésük moduláris és építési módjukat illetően kompakt. A Weishaupt széles rendszertartozék választéka áll rendelkezésre minden elképzelhető változat kialakításához és bővítéséhez.

információs anyagok. Részletes, átfogó, érdekes.

Informationsmaterial Magazin

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kirendeltségek Weishaupt termékek számára. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kérjük, válasszon várost.

Alkalmazza az én székhelyem
Back
találati eredmény keresési eredmény NINCS eredmény
EREDMÉNYEK betöltése

Az Ön számára illetékes kirendeltség keresése:

Up