Please select a page template in page properties.

Megújulóval fűteni. A Nap erejével.

A Weishaupt síkkollektor rendszer WTS-F2.

A WTS-F2 rendszer kifejezetten „tetőre“ és „lapostetőre“ való telepítéshez készült. Ezek a kollektorok mind nagymezős alkalmazásokhoz, mind kisebb rendszerekhez alkalmasak - melegvíz-készítéshez éppúgy, mint fűtésrásegítéshez.

energiahatékonyság
kitűnő energiakinyerés

Mind a direkt, mind az indirekt napsugárzást hasznosítják a Weishaupt napkollektorok. Körülbelül 120 m² lakóterület fűtésrásegítéséhez négy, egyenként 2,5 m² felületű kollektor szükséges. Egy háromfős háztartás melegvíz-készítéséhez elegendő két kollektor.

indirekt sugárzás

Többszörös Mirotherm-bevonat hasznosítja a hőnyeréshez a direkt napsugárzás mellett a diffúz sugárzást is.

készülékelőnyök
robusztus felépítés

A hegesztett alu-keret a szolárüveggel, a kollektor egész élettartamára rugalmasan van összeragasztva.

hosszú élettartam

A hőmérséklet okozta anyagtágulások kiegyenlítésére, a kollektorok összekötéséhez speciális kompenzátorokat alkalmazunk. Ez a hosszú idejű használhatóság és a megbízható üzembiztonság nagyon fontos feltétele.

installálás
rugalmasan alkalmazható

A Weishaupt napkollektorok mind régi berendezések, mind új fűtésrendszerek kiegészítésére alkalmasak. Kombinálhatók a különböző Weishaupt tároló-rendszerekkel: fűtés szoláris támogatásához Weishaupt energiatárolókkal (WES 660 vagy WES 910) és szoláris melegvíz-készítésre WASol bivalens tárolókkal.

attraktív támogatási lehetőségek

Önt egy szolárrendszer beszerzésében országos, tartományi és önkormányzati támogatások segíthetik. Hogy az Ön esetében milyen támogatási eszköz jöhet szóba, a Weishaupt Fördermittel-Datenbank oldalon tudja megnézni. Vagy keresse az Ön fűtéstechnikai szakemberét.

információs anyagok. Részletes, átfogó, érdekes.

Informationsmaterial Magazin

Weishaupt WTS-F2 síkkollektor rendszer

modell

bruttó felület
szél.
hossz
mag.
tömeg

Solar KEYMARK (DIN CERTCO)
modell

bruttó felület
szél.
hossz
mag.
tömeg

Solar KEYMARK (DIN CERTCO)
WTS-F2 K5

2,51 m²
1 212,0 mm
2 070,0 mm
65,0 mm
34,000 kg

WTS-F2 K6

2,51 m²
1 212,0 mm
2 070,0 mm
65,0 mm
34,000 kg

WTS-F2 A változatos szolártermia-rendszer.

Mindegy milyen tető (nyereg, kontyolt vagy lapos) és garázs vagy ház – a sokoldalú Weishaupt WTS-F2 illeszkedik szinte minden tetőhöz, így rengeteg energiát tud tulajdonosának megspórolni.

Plusz biztonság

  • Kompenzátorok egyenlítik ki a hőmérséklet okozta anyagtágulásokat
Opener
Szilárd tartás

  • Szintezhető sínek
  • Állítható tetőkampók
Opener
Áramot spórol

  • WHI-pump-sol energiatakarékos szolárszivattyú
  • Átfogó rendszertechnika
Opener

Az Ön kérdése.Válaszaink szolár témában.

Támogatott-e a termikus szolárrendszer?

Németországban sokféle a termikus szolárrendszerek támogatása. A termikus napkollektor-berendezés több szövetségi államban kap támogatás. Ilyen például a Gazdasági és Exportellenőrzési Szövetségi Hivatal (BAfA) piacösztönzési programja, lsd. https://www.bafa.de.

Termikus szolárberendezés finanszírozására kedvező kölcsönnel van lehetőség a 167-es jelű "Energieeffizient Sanieren – Ergänzungskredit" KfW-programban. Lakóegységenként akár 50.000 Euró érhető el a fűtőberendezés megújuló energiára történő átállításához. A program továbbá kombinálható a BAfA-támogatással. Figyelembe kell venni azonban, hogy a KfW-támogatást is a szolárberendezés telepítő kivitelezőjének kell megigényelnie, lsd. https://www.kfw.de.

Hogyan lehet a Weishaupt szolárrendszert a legjobban alkalmazni?

Weishaupt szolárberendezést két alkalmazásban lehet telepíteni.

  1. Használati melegvíz-készítésre: a jó szolárhozam érdekében a kollektorfelület déli irányba állítása és 45 fokos felállítási szöge az optimális. Sajnos ritkán teljesíthető egyidejűleg mindkét követelmény. A lehetőségekből adódó eltérés a kollektormező nagyságának növelésével kompenzálható.
  2. Fűtésrásegítésre: amikor szolárrendszert kívánunk fűtésrásegítésre telepíteni, akkor a kollektormező nagysága és a szükséges szolártároló meghatározása külön tervezést igényel. A fűtésrásegítés jelentette nagyobb hőigény nagyobb méretű kollektormezőt és szolártárolót kíván. Ebben az esetben a fűtés és a hmv-készítés szoláris fedezete akár 30 % -os is lehet, tehát a fűtési költség akár 30 % -kal is csökkenthető.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kirendeltségek Weishaupt termékek számára. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kérjük, válasszon várost.

Alkalmazza az én székhelyem
Back
találati eredmény keresési eredmény NINCS eredmény
EREDMÉNYEK betöltése

Az Ön számára illetékes kirendeltség keresése:

Up