Please select a page template in page properties.

Megújulóval fűteni. A Nap erejével.

Weishaupt nagymezős szolárrendszerek WTS-F2.

A WTS-F2 sorozat kiválóan alkalmas nagy melegvíz-igényű objektumok (pl.: szállodák, sporttelepek, társasházak, idősek otthona stb.) valamint fűtésrásegítő szolárrendszerek építéséhez.

energiát megtakarítani
magas energiahatékonyság

Többszörös Mirotherm-bevonat hasznosítja a hőnyeréshez a direkt napsugárzás mellett a diffúz sugárzást is.

készülékelőnyök
stabil és időjárásálló

Hegesztett, időjárásálló alu-keret, begörgőzött alu-hátfal és élettartama alatt rugalmas ragasztású szolárüveg teremti meg a lenyűgözően magas stabilitást.

hőmérséklet-stabil

A nyári hónapokban, a nagy kollektormezőknél is, viszonylag magas rendszerhőmérséklet alakul ki. Ezért épít be a Weishaupt speciális kompenzátorokat a kollektorok hidraulikai összekötésére, a hőmérséklet okozta anyag-dilatáció kiegyenlítésére.

installálás
sokoldalúan alkalmazható

Szintezhető sínek és állítható tetőkampók révén a szolármező a legkülönbözőbb alépítményekhez, tetőformákhoz és cserépformákhoz illeszthető.

átgondolt hidraulika

Beépített hidraulikai gyűjtővezetékek teszik lehetővé akár tíz kollektor egy sorba történő hidraulikus összekapcsolását.

információs anyagok. Részletes, átfogó, érdekes.

Informationsmaterial Magazin

Weishaupt nagymezős szolárrendszerek

modell

bruttó felület
szél.
hossz
mag.
tömeg

Solar KEYMARK (DIN CERTCO)
modell

bruttó felület
szél.
hossz
mag.
tömeg

Solar KEYMARK (DIN CERTCO)
WTS-F2 K5

2,51 m²
1 212,0 mm
2 070,0 mm
65,0 mm
34,000 kg

WTS-F2 K6

2,51 m²
1 212,0 mm
2 070,0 mm
65,0 mm
34,000 kg

Az Ön kérdése.Válaszaink szolár témában.

Támogatott-e a termikus szolárrendszer?

Németországban sokféle a termikus szolárrendszerek támogatása. A termikus napkollektor-berendezés több szövetségi államban kap támogatás. Ilyen például a Gazdasági és Exportellenőrzési Szövetségi Hivatal (BAfA) piacösztönzési programja, lsd. https://www.bafa.de.

Termikus szolárberendezés finanszírozására kedvező kölcsönnel van lehetőség a 167-es jelű "Energieeffizient Sanieren – Ergänzungskredit" KfW-programban. Lakóegységenként akár 50.000 Euró érhető el a fűtőberendezés megújuló energiára történő átállításához. A program továbbá kombinálható a BAfA-támogatással. Figyelembe kell venni azonban, hogy a KfW-támogatást is a szolárberendezés telepítő kivitelezőjének kell megigényelnie, lsd. https://www.kfw.de.

Hogyan lehet a Weishaupt szolárrendszert a legjobban alkalmazni?

Weishaupt szolárberendezést két alkalmazásban lehet telepíteni.

  1. Használati melegvíz-készítésre: a jó szolárhozam érdekében a kollektorfelület déli irányba állítása és 45 fokos felállítási szöge az optimális. Sajnos ritkán teljesíthető egyidejűleg mindkét követelmény. A lehetőségekből adódó eltérés a kollektormező nagyságának növelésével kompenzálható.
  2. Fűtésrásegítésre: amikor szolárrendszert kívánunk fűtésrásegítésre telepíteni, akkor a kollektormező nagysága és a szükséges szolártároló meghatározása külön tervezést igényel. A fűtésrásegítés jelentette nagyobb hőigény nagyobb méretű kollektormezőt és szolártárolót kíván. Ebben az esetben a fűtés és a hmv-készítés szoláris fedezete akár 30 % -os is lehet, tehát a fűtési költség akár 30 % -kal is csökkenthető.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Weishaupt termékek szakcégei. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kirendeltségek Weishaupt termékek számára. Gyors keresés. Egyszerű találat.

Kérjük, válasszon várost.

Alkalmazza az én székhelyem
Back
találati eredmény keresési eredmény NINCS eredmény
EREDMÉNYEK betöltése

Az Ön számára illetékes kirendeltség keresése:

Up