Please select a page template in page properties.

German Design Award 2018: a Weishaupt kondenzációs gázkazán kitüntetést kapott

A német Formatervezési Tanács „Rat für Formgebung“ díja az egyik legelismertebb dizájn-díj. A German Design Award 2018 díjra – Termék- és kommunikáció-dizájn kategóriában – 56 országból beadott több mint 5.000 pályázat minden idők legnagyobb részvételi száma, új rekord.

A Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B kondenzációs készülék az Excellent Product Design/Energy kategória győztese lett. A zsűri indoklása: „ a Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B kondenzációs készülék újrafogalmazásakor a formatervezés konzekvensen arra irányult, hogy egy egyedülálló és minimalista megjelenés jöjjön létre. Ez a dizájn kiemelkedő minőségű és modern technikát jelenít meg és aláhúzza a Weishaupt termékfilozófiáját. Az alumínium ajtó mögött minden kezelési funkció felhasználóbarát módon került elhelyezésre. A kondenzációs kazán rendszerállapotát színes fénycsík jeleníti meg. “

Ez a magas kitüntetés egyike a sok nemzeti és nemzetközi díjnak, melyet a felső-svábországi, fűtéstechnikai berendezéseket gyártó Weishaupt, az 1960-as évek óta elnyert, kiemelkedő minőségű termékdizájn-ja elismeréseként.

Up