Please select a page template in page properties.

WG 40 PLN Premix LowNOx gázégő

A Weishaupt WG 40 PLN gázégő alkalmas E/LL földgázzal és pb-gázzal történő üzemre – modulációs szabályzású hőteljesítménye 60-tól 700 kW-ig terjed.

A WG 40 PLN szériakivitelben (alapkivitelben) el van látva fordulatszám szabályzással valamint egy kiváló hatékonyságú állandómágnes szinkronmotorral, melynek hatásfoka minden, az elektromotorokra von. aktuális hatékonysági osztály értékénél jobb.
PLN jelentése: Premix LowNOx – egy olyan rendszer, mely egyesíti az előkeverést és a felületi égést. Ez homogén gáz-levegő-keveréket és biztos gyújtási viszonyokat eredményez. Az O2-tartalom finombeállításával lehetséges az NOx- optimalizálás, a teljes terhelési tartományban. Ezen tüzelési rendszer jelentős előnye abban van, hogy a kereskedelemben járatos fűtőkazánok mellett a lényegesen kisebb tűztérgeometriák is betüzelhetők. Ezzel a tüzelőberendezéssel akár 20 mg/kWh NOx-értékek is elérhetők. Valamint az égő extrém csendesen üzemel.
Mint mindegyik Weishaupt égő, a WG 40 PLN is digitális tüzelésvezérlővel rendelkezik. Minden fontos funkció, mint a tüzelőanyag- és a levegő-hozzávezetés valamint a lángőrzés és a fordulatszámszabályzás digitális precizitással kerülnek mérésre és szabályzásra. Az üzem optimalizálásának célja a gazdaságosság maximalizálása és az emissziók minimalizálása.

Up