Please select a page template in page properties.

WKS 300/100 LE #4 kombitároló

Az új Weishaupt Kombitároló WKS 300/100 LE #4 egy ivóvíztárolót (300 l), egy puffertárolót (100 l) valamint szabályozástechnikát egyesít egy kompakt házban.

A Kombitárolók e típusa a hidraulikát, a teljesítményt és a szabályzástechnikát illetően tökéletesen össze van hangolva a Weishaupt Aeroblock® WAB 8 és WAB 11 levegő/víz-monoblokk hőszivattyúval.

Így az installálási és szerelési idő/munkaszükséglet a töredékére csökken. Ráadásul nem csak időt, hanem helyet is megtakarít. Az új WKS kombitároló felállítási helyszükséglete csupán 0,54 m2. A hőszivattyú csatlakoztatható balról éppúgy, mint jobbról, ezzel nagyon könnyű alkalmazkodni a helyszíni adottágokhoz.

Egy cirkulációs vezeték csatlakoztatása (opció) könnyen megvalósítható csakúgy, mint egy felületi fűtésrendszeren működő (a harmatpont alá nem kerülő) csendes hűtésé. Kiemelkedő energiahatékonyságú keringető szivattyú van beépítve a fűtéshez, a csendes hűtéshez és melegvízhez. Mindenre gondolva beépítésre került még egy 3-fokozatú csöves fűtés (3 x 2,3 kW) valamint egy tömörenzáró 3-utú-átkapcsolószelep a fűtés és a melegvíz számára. A minimális hőveszteséget a tároló kompozit-hőszigetelése (vákuum-szigetelés) valamint minden egyes építőegység hőszigetelése biztosítja.

A beépített WAB hőszivattyúszabályzó színes kijelzőjű rendszer kezelőkészülékkel van ellátva, ami intuitív kezelési koncepciójú (nyomni + forgatni) valamint egy LED-jelzőcsíkkal. Alapkivitelként LAN-csatlakozás, hűtés, hőmennyiségmérő és fűtőkör, melegvíz és cirkuláció szabályzás áll rendelkezésre. A professzionális kábelcsatlakoztatás az egyszerű és gyors szerelésről, valamint az elektronikus és a vízvezető elemek szétválasztásáról gondoskodik, kiváló üzembiztonságot nyújtva.

Az eredmény: tökéletesen összehangolt és látványában szemnyugtató berendezés. Ezzel a csatlakoztatásra kész megoldással gyorsan megtervezhető és egyszerűen szerelhető egy hőszivattyús rendszer.

Up