Please select a page template in page properties.

Levegő/víz-monoblokk hőszivattyú Aeroblock® természetes R290 (propán) hűtőközeggel

Az Aeroblock® WAB 8 és 11 (8 ill. 11 kW-ig modulációs) készülékekkel a Weishaupt a monoblokk hőszivattyúk egy új generációját vezette be a piacon.

Az R290 (propán) természetes hűtőközeg a hermetikusan zárt hűtőkörbe került betöltésre. Így már nem kell klímaszerelői igazolvány az installáláshoz.

A minden belső felületen elhelyezett hangcsillapító anyag az optimalizált légterelő alu-lamellákkal együtt, valamint az innovatív ventilátortechnika gondoskodnak a különlegesen csendes üzemről. Így az Aeroblock® készülék szűkös épített környezetben is használható.

Az, hogy még -22 °C külső hőmérsékletnél sem kell hőszivattyú üzemben kiegészítő fűtés valamint az előremenő hőmérséklet akár 70 °C lehet, az az innovatív hűtőkörnek köszönhető.

A rendszer lelke az átgondoltan nagy felületű BlueFin-elpárologtató: 24 m2 (8 kW) ill. 35 m2 (11 kW) valamint a gyorsfelfutású elektronikus expanziós szelep a fűtéshez, hűtéshez és leolvasztáshoz.

A gyorsinverteres innovatív “Low Sound” Scroll-kompresszor biztosítja a kiemelkedően nyugodt futást, a parancsolt érték gyors elérését valamint a hosszú élettartamot. Egy komplett légtelenítő- és iszapleválasztó rendszer teszi teljessé a magas szintű szériakivitelt.

A beépített szabályzással kialakított WKS LE #4 kombitárolóval együtt a rendszer szerelése egyértelműen egyszerű.

Up