Please select a page template in page properties.

German Design Award 2022

Kitüntetést kapott a Weishaupt Biblock hőszivattyú!

A „Rat für Formgebung“* Német Dizájn Díja az egyik legelismertebb. A German Design Award most ünnepli tízéves jubileumát.
 
A Weishaupt Biblock WBB 12 levegő/víz-hőszivattyút győztesként hirdették ki az Excellent Product Design/Energy** kategóriában. A döntést meghozó zsűri indoklása: „Az új »Biblock« hőszivattyú újfejlesztésű kültéri és beltéri egysége a legmagasabb követelményeknek felel meg. A kültéri egység a kiemelkedő minőséget és a stabilitást jeleníti meg. A megalkotott forma megfelel minden építészeti igénynek. Aerodinamikailag kialakított pingvin-lamellák teszik a készüléket nagyon csendessé. Letisztult, hosszú élettartamú kialakítás, a kezelőfelület ergonómiai szempontokat figyelembe vevő elhelyezése jellemzi a beltéri egységet. A fémajtó alatt elhelyezett kezelőelemek elrendezése logikus és egyértelmű.”
 
Ez az értékes magas kitüntetés azon nemzeti és nemzetközi díjak sorát gyarapította, melyeket a felsősvábföldi fűtéstechnikai gyártó Weishaupt, az 1960-as évek óta kiváló termék-dizájnjai elnyertek.

 

     * Formatervezési Tanács

     ** Energia/Kitűnő Termék Dizájn

Up