Please select a page template in page properties.

Thermo Condens WTC-GB 15 … 100 kondenzációs gázkazánok

A Weishaupt elkészítette a 15 … 100 kW teljesítménytartományban lévő gáz kondenzációs rendszereinek padlón álló változatát.

Ennek a rendszernek a műszaki alapja a már ismert és sokszor bizonyított Thermo Condens WTC-GW fali készüléksorozat, e sikeres sorozat minden előnyével: alumínium/szilícium-homoköntvény kazántest, önkalibráló elektronikus égésszabályzás (SCOT-rendszer), nagytudású szabályzóelektronika távdiagnosztizálási lehetőséggel és bevált biztonságtechnikával. 

A fejlesztés során a legfontosabb szempont volt: szerelésnél, karbantartásnál és tisztításnál minden építőelem könnyű elérhetősége. Ugyanez volt érvényes az elektromos és hidraulikai csatlakozások helyzetére és kivitelére annak érdekében, hogy értékes időt lehessen megtakarítani és az esetleges hibákat el lehessen kerülni. A kezelés és az üzembe helyezés a már jól bevált “forgat + nyom” elvet követi, mindenki ösztönösen érti, aki csak egyszer is találkozott a rendszerrel. 

Az új Weishaupt Thermo Condens WTC-GB 15 … 100 kondenzációs gázkazánok ideálisan alkalmasak meglévő olyan álló gázfűtések modernizálásához, melyeknél a falikészülékre való áttérés nem előnyös, avagy az nagy ráfordítást igényel. Annak érdekében, hogy a meglévő füstgáz- és hidraulikai csatlakozások különösebb átszerelések és telepítési munkák nélkül használhatók legyenek, a régi gázkazánt nagyon is előnyös egy illeszkedő teljesítményű padlón álló egységgel helyettesíteni.

Up