Please select a page template in page properties.

Premix LowNOx WG 40 PLN gázégő

Az új Weishaupt WG 40 PLN gázégő E/LL földgáz és pb-gáz eltüzelésére alkalmas és a 60 - 700 kW tüzelési teljesítmény tartományban folyamatos szabályzású. A WG 40 PLN tüzelőberendezés szériakivitelben fordulatszámszabályzással valamint nagyhatékonyságú állandómágneses szinkronmotorral készül, így hatásfoka minden, az elektromotorokra vonatkozó energiahatékonysági osztálynál magasabb.

PLN jelentése: Premix LowNOx – egy olyan rendszer, mely kombinálja az előkeverést a felületi tüzeléssel. Ez homogén gáz-levegő-keveréket és biztos gyújtási viszonyokat teremt. Az O2-tartalom finomszabályzása a teljes teljesítménytartományban optimalizálja az NOx-értéket. Ennek a tüzelési rendszernek fontos előnye, hogy a kereskedelemben járatos kazánokon kívül azok a tűzterek is betüzelhetők, melyek lényegesen kisebb geometriával rendelkeznek és a 30 mg/kWh alatti NOx-értékek elérhetők. Ráadásul az égő extrém csendes üzemű.

Mint minden Weishaupt tüzelőberendezés, a WG 40 PLN is digitális tüzelésvezérlővel van felszerelve. A gyakorlatban bevált W-FM 25 tüzelésvezérlő digitális precizitással érzékeli és vezérli a fontos funkciókat, mint a tüzelőanyag- és levegő hozzávezetést, a levegőmennyiséget és a lángőrzést. A cél a működési folyamatok optimalizálása, a gazdaságosság maximalizálása és az emissziók minimalizálása. Természetesen a vezérlő tartalmazza a berendezés távkezelése, távdiagnózisa és távfelügyelete szolgáltatásokat is. Ez döntően növeli a biztonságot és az üzemeltető komfortját.

Up