Please select a page template in page properties.

Új Weishaupt kirendeltség Regensburg-ban

A Max Weishaupt GmbH, a fűtési rendszerek, hőszivattyúk és égők egyik vezető gyártója a világban, Regensburg-ban 1993 óta van jelen saját kirendeltséggel. Az értékesítésben, ajánlatkészítésben, rendelés-bonyolításban valamint a műszaki tanácsadásban, szerviz és vevőszolgálati feladatokban 28 munkatárs tevékenykedik.

[Translate to Ungarisch:] Die neue Weishaupt Niederlassung Regensburg liegt in direkter Verkehrsanbindung zur Autobahn A93 und zur Bundesstraße B16.

A vonzáskörzet felöleli Oberpfalz, Niederbayern kormányzási területét és Ingolstadt körzetét. Északon Schwandorf régiójáig terjed, keleten és délen a cseh és az osztrák határig. Északra a Mainburg-Landshut-Burghausen vonaltól már a szomszédos müncheni kirendeltség illetékességi területe található.
Köszönhetően a jelentősen kibővült termékpalettának és a Weishaupt regensburgi kirendeltsége pozitív fejlődésének, egy új épület vált szükségessé annak érdekében, hogy meg tudjon felelni a növekvő követelményeknek. A kirendeltség új épülete az “Am Ammerholz” ipari területen, Pentling-ben van, délnyugatra Regensburg-tól, az A93 és B16 országutakhoz közvetlen közlekedési kapcsolattal.
A bőséges területtel kialakított épület a gyors vevőkiszállításhoz 740 négyzetméter raktárt valamint 790 négyzetméter irodaterületet foglal magába. Ennek része egy 250 négyzetméteres oktatási központ a szakiparosok és technikusok elméleti és gyakorlati oktatásaihoz. A gyakorlati oktató - a Weishaupt szokásoknak megfelelően - működő berendezésekkel van felszerelve. Álló és fali gáz- és olaj kondenzációs kazánnal a 2 ... 120 kW tartományban, talajkapcsolatos hőszivattyúkkal és levegő/víz hőszivattyúkkal a 2 ... 12 kW tartományban, kombitárolóval, frissvízállomással valamint 70 kW-os próbalángcsővel az égőoktatáshoz.
Az új épület fűtését/hűtését egy 46 kW teljesítményű reverzibilis talajhő/víz hőszivattyú és egy 32 kW-os kondenzációs gázkazán látja el. A Weishaupt leányvállalat Neuberger épületirányítási rendszere szabályozza és vezérli a komplett gépészeti rendszert. A szintén a Weishaupt csoporthoz tartozó BauGrund Süd végezte a talaj feltárását és elemzését, valamint a talajszondafúrásokat (9 x 100 m).
Az új Regensburg-i kirendeltségi épülettel a Weishaupt ismét jelzi vevőközeliségének intenzív kiépítését, a vevőinek és a technikusoknak kialakított oktatási ajánlatának erősítését és műszaki értékesítési kompetenciáját.
Ezzel a felszereltséggel épült új kirendeltsége van a Weishaupt-nak már Hamburg-ban, Dortmund-ban, Frankfurt-ban, Berlin-ben, Neuss-ban és Stuttgart-ban.

Up