Please select a page template in page properties.

A Max Weishaupt GmbH a cégvezetést Dipl.-Wi.-Ing. Thomas Weishaupt úrral bővítette

A Max Weishaupt GmbH – 2016. február elsejével – Thomas Weishaupt úrral (41) bővítette a cég vezetését. A vállalatot így Dipl.-Ing. Siegfried Weishaupt úr, fia Dipl.-Wi.-Ing. Thomas Weishaupt úr (mindketten tulajdonos cégvezetők) és a 2008 óta cégvezető Dr. Karl-Heinz Romer (56) vezeti.

Thomas Weishaupt úr, egyidejűleg a Max Weishaupt GmbH cégvezetésébe való beiktatásával, Dr. Karl-Heinz Romer úrral együtt belépett a Weishaupt Holding cégvezetésébe.
Ezzel kialakult a családi vezetésű Weishaupt vállalat jövőbeli iránya. Siegfried Weishaupt úr azzal, hogy fiát Thomas Weishaupt urat a cégvezetésbe kinevezte, tovább biztosította: a vállalat irányítása családi kézben marad.

Thomas Weishaupt úr több mint 10 éve dolgozik a vállalatnál. Miután kezdetben vezette az export értékesítést, az utóbbi években átvette a belföldi értékesítést is. A Karlsruhe-i Egyetemen (TH) tanult és gazdasági mérnökként diplomázott. Ezután a szingapúri „INSEAD School“-on MBA végzettséget szerzett.

A Weishaupt – több mint 540 millió Euro forgalmával – az energia-technika, az energia-nyerés és az energia-menedzsment terület egyik vezető vállalata. A Schwedi-beli, Sennwald-i (Svájc) és Donaueschingen-i gyárakkal a Max Weishaupt GmbH jól felkészült a jövőre az égők, fűtési rendszerek, szolártechnika és hőszivattyúk termékterületekkel. A szintén a Weishaupt csoporthoz tartozó BauGrund Süd (Bad Wurzach) cég, a felszínközeli geotermia felhasználásához szükséges talajszonda- és kútfúró vállalatok egyik legnagyobbja. A Neuberger Gebäudeautomation (Rothenburg o.d.T.) révén a Weishaupt csoport tagja az épületfelügyelet specialistája, mely az energia-technika (Weishaupt), az energia-nyerés (BauGrund Süd) tevékenységi területeket az energia-menedzsment tevékenységi területtel teszi teljessé.

Up