Please select a page template in page properties.

Thermo Condens WTC-GW 32-B kondenzációs gázkazán

Az új Thermo Condens WTC-GW 32-B kazánnal a Weishaupt bővítette új generációjú gáz kondenzációs készülékei sorát: a 15 és 25 kW után most a 32 kW is rendelkezésre áll.

Az új Thermo Condens WTC-GW 32-B kazánnal a Weishaupt bővítette új generációjú gáz kondenzációs készülékeit: a 15 és 25 kW után most a 32 kW is rendelkezésre áll.

Az új 32 kW-os készülék konzekvensen egyszerűbbé teszi az ember és a technika közötti kommunikációt, miközben a csatlakozásokat illetően, 100% -ban kompatibilis a korábbi készülékkel. A felszerelés és a karbantartás egyszerűbb, mint valaha.

Hidraulika és mechanika balra, jobbra az elektronika
A funkcionális egységek, mint égő, hőcserélő, szivattyú stb. egy függőleges mentén történt szétválasztása áttekinthetővé tette a készüléket és egyidejűleg biztosítja azok kényelmes hozzáférhetőségét a karbantartás során. További előny a hidraulika és az elektronika egymástól víztömör módon való elválasztása.

Gyors szerelhetőség
Az új kondenzációs gázkazán problémamentesen szerelhető fel és helyezhető üzembe. A szállítási csomagolás habból készült alsó védőtálcájának két megfogási/emelési helye segítségével a készülék egyszerűen ráemelhető a (falra csavarozott) szerelősínre. Az installatőrök számára tervezett szerelősín és a két szintezési lehetőség révén nem csak a legrövidebb idő alatt hozható a készülék a tökéletes helyzetébe, hanem vízszintesen és függőlegesen akár 10 mm -rel eltolható. Ez a mindennapokban különösen értékes szerelési könnyítés, hiszen a furatok milliméterpontos elkészítése ritkán valósítható meg.

A legmagasabb hatékonyság, a nagyteljesítményű hőcserélő révén
A továbbfejlesztett nagyteljesítményű hőcserélő egy magas minőségű alumínium/szilícium homoköntvény. Magas hővezető képesség (6,7 -szer jobb mint a rozsdamentes acélé), hatékonyság, robusztusság és hosszú élettartam jellemzi. A hőcserélő nagyon átgondolt bütyök-struktúrájú felülete az energiát a legnagyobb mértékben vonja ki a fűtőgázokból. Az eredmény a 94% -os éves energiahatékonyság és az A energiahatékonysági osztály.

SCOT-tüzelésvezérlés kiszélesített modulációs tartománnyal
Az önkalibráló Weishaupt SCOT rendszer, a változó összetételű gáz tüzelőanyag esetében is mindig biztosítja az optimális égésminőséget. Az új 32 kW -os készülék modulációs tartománya nagyon széles, a legkisebb teljesítmény 3,8 kW. Ez nagyon fontos előny az egyre fontosabbá váló részterhelési üzem miatt.

Gyors üzembe helyezés az asszisztens segítségével
Néhány peremfeltétel lekérdezése után az üzembe helyezési asszisztens már csak a lehetséges hidraulikai változatokat kínálja fel. A helyszínen lévő hidraulikai kialakítás kiválasztása nagyon sok szabályzási paraméter előbeállítását eredményezi. Ez megkönnyíti az üzembe helyezést és nagyon sok időt takarít meg.

Moduláris energiamenedzsment rendszer (WEM)
A Weishaupt moduláris energiamenedzsment rendszere univerzálisan alkalmazható és bővíthető – komplex berendezés-rendszer esetében is. A kondenzációs kazánban lévő sztenderd szabályzás egy fűtő- és egy melegvíz-kört vezérel. A szabályzókészülékhez – körönkénti bővítőmodul segítségével – akár további 24 fűtőkör csatlakoztatható! Minden fűtőkör, a bővítőmodulon keresztül a központi szabályzóegységgel van kapcsolatban.

Nagyon kényelmes kezelés App vagy böngésző segítségével
A készülék szériakivitelben tartalmaz LAN-csatlakozást. A Weishaupt energiamenedzsment portal-nak köszönhetően a kondenzációs gázkazán egyszerűen és biztonságosan kommunikálhat az interneten keresztül számítógéppel, okostelefonnal vagy tablettel. Az adatcsere során mindenkor a legmagasabb biztonsági előírásokat tartjuk be. Természetesen kezelhetjük a kazánt egy szobai készülékről is.

Up