Please select a page template in page properties.

WWP LS split-hőszivattyú (16 kW-ig)

Az új Weishaupt split-hőszivattyú WWP LS négy teljesítménynagyságban, 8-tól 16 kW-ig áll rendelkezésre. A készülékek kitűnnek magas hatékonyságukkal, a COP teljesítményszám akár 3,8 (A2/W35 az EN 14511 szerint)ki. Ezen felül csendesebbek és köszönhetően az intuitív szabályzásnak, még egyszerűbben kezelhetők.

Elektronikus BiFlow-expanziósszelep
Az elektronikus BiFlow-expanziósszelep, mely 490 fokozattal és elektronikus gyorsindítással (≈2 Min.) rendelkezik, pontosságával további hatékonyságnövelést jelent. Egyetlen szelep van a fűtéshez, a hűtéshez és a leolvasztáshoz.

BlueFin-elpárologtató
A kültéri egységben speciális BlueFin-bevonatos elpárologtató van. Így jóval nagyobb a korrózióvédelem és a szennyeződés nehezebben tapad meg. A felületi feszültség csökkentő bevonat („gyöngy-hatás”) miatt sokkal jobb a leolvadás. A leolvasztási funkció öntanuló!

Kettős forgódugattyús kompresszor
A gyorsinverteres kettős forgódugattyús kompresszor nagyon nyugodt, egyenletes járást, a parancsolt érték gyors elérését és hosszú élettartamot biztosít. Kiváló zajvédő hőszigeteléssel és zajleválasztott kialakítással rendelkezik.

Magas hatékonyságú ventilátor
A kefenélküli energiatakarékos ventilátormotor tulajdonsága a magas energiahatékonyság és a hosszú élettartam. A lapátalak a nagy levegőmennyiséghez aerodinamikailag optimalizált.

Silent Mode
A speciális Silent üzemmód – egy szabadon definiálható időtartományban (pl.: az éjszakai nyugalom alatt) – lecsökkenti a fordulatszámot és így a split hőszivattyú még csendesebb. Ez nem befolyásolja az alap hőszolgáltatást.

Elektromos fűtés nélküli kondenzátum-tálca
A kondenzátum elvezetése, a megfelelő pontossággal elhelyezett nyílásokon keresztül, -20 °C-ig megoldott. Ezért nincs szükség elektromos fűtésre, így áramfogyasztás sincs.

Hidraulikai egység – fűtésvíz rendszerkomponensek
A hidraulikai egységben (a beltéri egységben) szériakivitelként megtalálható: párazárt hőszigetelésű hőcserélő, tágulási tartály, légtelenítővel rendelkező biztonsági kombinált szelep, iszapleválasztó, energiatakarékos keringetőszivattyú (A energiaosztály) tömören záró 3-utú szeleppel a fűtés és a melegvíz számára.

Hidraulikai egység – elektromos rendszerkomponensek
A beltéri egységbe beépített elektromos komponensek: második hőtermelő fűtéshez és melegvízkészítéshez, térfogatáram-érzékelő, előremenő és visszatérő érzékelő, üzemállapotot megjelenítő LED-fénycsík, valamint kiváló minőségű színes kijelzős rendszervezérlőkészülék a kezeléshez.

Intuitív szabályzási komfort
Az új színes kijelzős kezelő készülék a sokszorosan bevált Weishaupt: „nyomni és forgatni“ elv alapján működik. Köszönhetően az üzembe helyezési segédnek nagyon egyszerű és gyors az üzembe helyezés. A szöveges kijelzőn kérdezhetők le a beállítási értékek.

Hűtés alapkivitelben
Mind a csendes, mind a dinamikus hűtés a sokféle szolgáltatásokat biztosító szériakivitel része.

Up