Please select a page template in page properties.

Thermo Condens WTC-GW 15/25-B kondenzációs gázkazán

Az új Thermo Condens WTC-GW B kondenzációs gázkazán nagyon átgondoltan teszi egyszerűvé az ember és a technika közötti kommunikációt és egyidejűleg csatlakoztathatóságát illetően 100% -osan kompatibilis a Weishaupt korábbi kondenzációs gázkazánjával. A szerelés és a karbantartás minden korábbinál egyszerűbb.

Balról hidraulika és mechanika, jobbról elektronika
A kazán funkcionális egységeinek függőleges mentén történt elválasztásával az égő, a hőcserélő, a szivattyú, stb. áttekinthetően vannak elrendezve és nagyon könnyen hozzáférhetők karbantartás esetén. Nagyon fontos jellemző, hogy a hidraulika és az elektronika egymástól víz ellen tömítetten el van választva.

Gyors szerelés? akár egy emberrel
Az új kondenzációs gázkazánt egy ember egyedül is felszerelheti és üzembe helyezheti. A csomagolásban lévő alsó műanyaghab védőelemben kialakítottunk két bemélyedést a kezek számára, ezekkel a könnyű, mindössze 41 kg súlyú készülék egyszerűen ráemelhető a szerelősínre. A szerelőbarát szerelősín és a kétirányú szintezőberendezés segítségével a készülék nem csak a legrövidebb idő alatt készre szerelhető, hanem akár 10 mm-nyit is elállítható vízszintes és függőleges irányban. Ez a munkás hétköznapokban egy különleges előny a szerelésben, hiszen a furatok csak ritkán készíthetők el milliméter pontossággal.

Legmagasabb hatékonyság, köszönhetően a nagyteljesítményű hőcserélőnek
A továbbfejlesztett nagyteljesítményű hőcserélő/kazántest magas minőségű alumínium/szilícium homoköntvény. Legfontosabb tulajdonságai: magas hővezetőképességű (6,7-szer jobb mint a nemesacél), magas hatékonyságú, robusztus és a hosszú élettartamú. A hőcserélő 6.600 cm2 nagyságú felülete, nagyon átgondolt felületi struktúrája révén a fűtőgázból az energiát a lehető legnagyobb mértékben veszi ki. Az eredmény a 110,1 % (Hi) ill. 99,2 % (Hs) értékű szabványos hatásfok, 40/30 °C rendszerhőmérséklet esetén.

SCOT égésszabályzás szélesebb modulációs tartománnyal
Az önkalibráló Weishaupt SCOT-rendszer még változó összetételű gáz tüzelőanyag esetén is biztosítja a mindig optimális égésminőséget. Az új készülékgeneráció modulációs tartományának alsó határa 1,9 kW. A hatalmas jelentősége ennek az egyre fontosabbá váló részterhelés üzemmódban jelentkezik. Hiszen nagyon sok modern épület az év nagy részében 4 kW-nál kevesebb teljesítményt igényel.

Nagyon gyors üzembe helyezés az üzembe helyezési segéd révén
Néhány, a rendszerre jellemző peremfeltétel lekérdezése után, az üzembe helyezési segéd már csak a lehetséges hidraulikai változatokat ajánlja fel. A kívánt hidraulika kiválasztásával nagyon sok szabályzási jellemző beállítása azonnal megtörténik. Ez jelentősen megkönnyíti az üzembe helyezést és sok időt takarít meg.

Moduláris Energia Menedzsment rendszer (WEM)
A modulárisan felépített Weishaupt Energia Menedzsment rendszer univerzálisan alkalmazható és bővíthető – még komplex berendezésrendszerek esetében is. A kondenzációs kazánbeli sztenderd szabályzás egy fűtő- és egy melegvízkört szolgál ki. Akár 24 további fűtőkör kapcsolható rá a vezérlésre. Mindegyik további kör egy bővítő modulon keresztül csatlakozik a központi szabályzó egységhez.

Kényelmes kezelés App-on vagy Web-böngészőn keresztül
A minden készülékbe beépített LAN-csatlakozási pont és a Weishaupt Energia Menedzsment Portal révén az új kondenzációs gázkazán egyszerűen és biztonságosan kommunikálhat számítógéppel, okostelefonnal vagy tablettel az interneten keresztül. Ebben a kapcsolatban minden pillanatban a legnagyobb biztonság valósul meg. Természetesen a kezelés egy helyiségkészülékkel is történhet.

Up