Please select a page template in page properties.

Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B kondenzációs gázkazán: Kombi (C) és beépített melegvíztárolós Kompakt (K) kivitelben

Mindenütt, ahol kevés hely van a fűtési rendszer elhelyezésére, a beépített melegvíztárolós kondenzációs kazán a kiváló megoldás.

Mindenütt, ahol kevés hely van a fűtési rendszer elhelyezésére, kiváló megoldás a beépített melegvíztárolós kondenzációs kazán.

Fali kondenzációs kombi gázkazán (C)
Lakásfűtéshez a kombikészülék szinte mindig az ideális kivitel, hiszen kicsi a helyigénye. Átfolyásos módon történik a melegvízkészítés, egy beépített kiváló hatásfokú rozsdamentes lemezes hőcserélővel. Ez percenként akár 14 liter melegvíz csapolási teljesítményt is lehetővé tesz.

Álló kompakt kondenzációs gázkazán (K)
A kompakt készülékek egy egységben tartalmaznak egy kondenzációs kazánt és egy melegvíztárolót. A tárolók belső felületét kiváló minőségű zománc védi a korrózió ellen. Egy magnézium- vagy egy inertanód teszi teljessé a teszi teljessé a korrózióvédelmet. A poliuretán hőszigetelés, mely a tárolót tökéletesen körülfogja, a hőveszteség elleni nagyon hatékony védelmet biztosítja.

A kompakt készülék 15 illetve 25 kW teljesítménnyel, három különböző tartállyal rendelhető.

A WAS Power 80 és a WAS Power 115 tárolóknál a melegvízkészítés rozsdamentes lemezes hőcserélővel történik, mely a tartálytöltő szivattyútól kapja táplálását. Ez egyrészről nagy teljesítmény-átadást biztosít, másrészről az alacsony visszatérő hőmérséklet révén a kondenzációs kazán melegvíz-üzemben is kondenzál. A 80 literes tartállyal épített kompakt készülék csupán 157 cm magas, így alacsony pince- vagy tetőtérben is elhelyezhető.

A WAS 100 tárolónál a hőt a beépített csőspirál adja át. Ez a sokszor bevált fűtési elv nagyobb vízkeménységnél is alkalmazható.

Up