Please select a page template in page properties.

Split-hőszivattyú WWP LS Kompakt

Az új Weishaupt Kompakt WWP LS K split-hőszivattyú két nagyságban, 8 ill. 10 kW teljesítményben áll rendelkezésre. Az új fejlesztésű készülék, 165 literes beépített komforttárolóval és minden szükséges hidraulikai komponenssel felszerelt - nagyon kis helyigényű, egyszerűen, könnyen szállítható és beszerelhető.

Kiemelkedő előnye, hogy a melegvíztároló és a beltéri egység külön részegység, amelyek így egyenként még a nehezen hozzáférhető helyiségekbe is könnyen bevihetők.
A készülékek teljesítményszáma igen magas. A kültéri egység a speciális ventilátor lapátoknak köszönhetően rendkívül csendes. A beltéri egység szinte zajtalan és intuitív, élményszerű szabályzásának köszönhetően egyszerűen kezelhető. Köszönhetően az alapkivitelben is beépítésre kerülő szabályzás- és vezérléstechnikának, mind a csendes, mind pedig a dinamikus hűtés lehetséges. Az új Weishaupt Applikáció révén egy okostelefonnal vagy tablettel a teljes rendszer egyszerűen távoltól is kezelhető.

Elektronikus BiFlow-expanziósszelep
Az elektronikus BiFlow-expanziósszelep, mely 490 fokozattal és elektronikus gyorsindítással (≈2 Min.) rendelkezik, pontosságával további hatékonyságnövelést jelent. Egyetlen szelep van a fűtéshez, a hűtéshez és a leolvasztáshoz.

BlueFin-elpárologtató
A kültéri egységben speciális BlueFin-bevonatos elpárologtató van. Így jóval nagyobb a korrózióvédelem és a szennyeződés nehezebben tapad meg. A felületi feszültség csökkentő bevonat („gyöngy-hatás”) miatt sokkal jobb a leolvadás. A leolvasztási funkció öntanuló!

Kettős forgódugattyús-kompresszor
A gyorsinverteres kettős forgódugattyús kompresszor nagyon nyugodt, egyenletes járást, a parancsolt érték gyors elérését és hosszú élettartamot biztosít. Kiváló zajvédő hőszigeteléssel és zajleválasztott csapágyazással rendelkezik.

Magas hatékonyságú ventilátor
A szénkefe-nélküli energiatakarékos ventilátor motor tulajdonsága a magas energiahatékonyság és a hosszú élettartam. A lapátalak a nagy levegőmennyiséghez aerodinamikailag optimalizált.

Éjszakai üzemmód
A speciális éjszakai üzemmód – egy szabadon definiálható időtartományban (pl.: az éjszakai nyugalom alatt) – lecsökkenti a fordulatszámot és így split hőszivattyú még csendesebb üzemű. Ez nem befolyásolja az alap hőszolgáltatást.

Elektromos fűtés nélküli kondenzátum-tálca
A kondenzátum elvezetése, a megfelelő pontossággal elhelyezett nyílásokon keresztül, -20 °C -ig gondoskodik az üzembiztonságról. Ezért nincs szükség elektromos fűtésre, így szükségtelen áramfogyasztás sincs.

Hidraulikai egység – fűtésvíz rendszerkomponensek
A hidraulikai egységben (a beltéri egységben) szériakivitelként megtalálható: párazárt hőszigetelésű hőcserélő, tágulási tartály, légtelenítővel rendelkező biztonsági kombinált szelep, iszapleválasztó, energiatakarékos keringtetőszivattyú (A energiaosztály) tömörenzáró 3-utú szeleppel a fűtés és a melegvíz számára

Hidraulikai egység – elektromos rendszerkomponensek
A beltéri egységbe beépített elektromos komponensek: második hőtermelő a fűtéshez és melegvízkészítéshez, térfogatáram-érzékelő, előremenő és visszatérő érzékelő, üzemállapotot megjelenítő LED-fénycsík, valamint színes kijelzős rendszervezérlőkészülék a kezeléshez.

Intuitív szabályzási komfort
Az új színes kijelzős kezelő készülék a sokszorosan bevált Weishaupt: „nyomni és forgatni“ elv alapján működik. Köszönhetően az üzembe helyezési segéd programnak nagyon egyszerű és gyors az üzembe helyezés. Szöveges kijelzőn kérdezhetők le a beállítási értékek.

Kényelmes kezelés App vagy böngésző révén
Az új Weishaupt-App és Weishaupt Energia-Menedzsment-Portal biztosítja az új Kompakt split hőszivattyú nagyon egyszerű kommunikációját és kezelését (interneten keresztül) számítógéppel, okos telefonnal vagy tablettel. Természetesen egy felszerelt helyiség hőmérséklet szabályzó készüléken keresztül is történhet a kezelés.

Hűtés alapkivitelben
Mind a csendes, mind a dinamikus hűtés a sokféle szolgáltatásokat biztosító szériakivitel része.

Sokféle csatlakoztatási lehetőség
A fűtési, a hideg-, melegvíz és a cirkulációs vezetékek beköthetők balról, jobbról vagy felülről.

WAS 165 Eco tároló-technika
A 165 liter térfogatú WAS Eco melegvíztárolóban 1,7 m2 felületű, nagyon hatékony csőspirál-hőcserélő van. A tárolót borító új kompozit vákuum-szigetelőpaneles (VIP) hőszigetelés biztosítja, hogy a tároló készenléti vesztesége rendkívül alacsony.

Up