ungarn hu Vállalat Az alapelv

Az alapelv

A Weishaupt név egyet jelent a megbízhatósággal, a magas minőséggel és a legjobb szervizzel. A tulajdonos által vezetett, középméretű vállalatként megfelelő mérettel rendelkezünk ahhoz, hogy energia-technikánkkal sikeresek legyünk világszerte. De alkalmasak vagyunk arra is, hogy függetlenként, tudatosan felelősként, rugalmasan és konzekvensen tevékenykedjünk.

Családi vállalkozásként nem csak termékeink iránt hanem munkatársainkkal szemben is felelősek vagyunk. Ezt a bizalmat felelős, lojális munkakultúra formájában kapjuk vissza. Az, hogy több munkatársunk 25, 40 avagy 50 éve dolgozik a Weishaupt cégnél, bizonyára többet mond mint bármely csillogó nyomtatott ismertető. A munka, az öröm és a megbízhatóság eredményezte jó munkahelyi légkör az alapja vevőink elégedettségének -- az egész világon.

Megbízhatóság a kutatásban, a gyártásban és a szervizben.

Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

"Nálunk precízen terveznek, rendesen dolgoznak és tisztán számolnak.
Minden szempontból ez a megbízhatóság, erről a nevemmel kezeskedem."
(Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt)

Megbízható kutatás

A Weishaupt Kutatási és Fejlesztési Intézetben ma kereken 100 magasan specializálódott technikus, konstruktőr és mérnök fejleszt műszaki termékeket a szériagyártásig. Ez a Weishaupt technika megbízhatóságának alapköve.

Megbízható gyártás

A mi elvárásunk: a legmagasabb minőség és precizitás. Magasan képzett munkatársaink Know-how-ja minden termékünkben benne van és a vállalat sikeres bővülésének előfeltétele. A Weishaupt valóban csak kiérlelt készülékeket és megbízható tartozékokat bocsájt a piacra annak érdekében, hogy vevőinket megbízhatóan szolgálják.

Megbízható szerviz

A Weishaupt-nál a jó szerviz, átfogó szolgáltatási kínálatunk egy fontos része. Kompetens szakemberek állnak vevőink rendelkezésére, mindenkor amikor szükség van rájuk – a nap 24 órájában és a hét 7 napján. Partnereink, szerviztechnikusaink és munkatársaink rendszeres oktatásával mindig gondoskodunk arról, hogy a termékek és az alkalmazott technikák naprakész ismereteit átadjuk ezek gyakorlati alkalmazásaival együtt, így a szerviz megbízhatóan működik.

Weishaupt szakcéget keres az
Ön közelében?

Itt talál Weishaupt szakcéget
Keresés

Személyes tanácsadást kér Weishaupt szakembertől?