ungarn hu Szerviz Fontos fogalmak gyűjteménye

Fontos fogalmak gyűjteménye

A B C D E F G
H I J K L M N
O P Q R S T U
V W X Y Z
SCOT-rendszer

A SCOT-rendszer gáz kondenzációs készülékeknél (WTC-15A-tól 60A-ig) kerül alkalmazásra. Az égésminőségtől függően változó elektromos áram folyik a SCOT-elektródán keresztül, amit közvetlenül a lángba pozicionálnak. A Condensmanager kiértékeli a jelet, és ideálistól eltérő esetben, a gázszelep keresztmetszetének változtatásával korrigálja a gáz/levegő-arányt. A kondenzációs készülék teljes modulációs-tartományában ezért nagyon jó égésminőség és alacsony káros anyag emisszió érhető el. Ezenfelül lehetővé teszi különböző minőségű gáz eltüzelését, a készüléken történő változtatások illetve a készülék alkatrészeinek cseréje nélkül. A biogáz-hozzákeverést is ki tudja szabályozni!

Széndioxid

A széndioxid szenet tartalmazó anyagok elégetése során keletkező gáz. A széndioxid mennyiségének a Föld légkörében tapasztalható növekedése miatt változások következnek be a földi klímában. A Föld átlagos hőmérsékletének emelkedését üvegházhatásnak is nevezik. A tüzelőanyag-fogyasztás mérséklése révén csökkenthető a légkörbe kerülő széndioxid mennyisége.

Szénmonoxid

A szenet tartalmazó anyagok elégetése során keletkező mérgező gáz. Helyes égőbeállítással szinte teljesen megakadályozható a széndioxid-kibocsátás.

Weishaupt szakcéget keres az
Ön közelében?

Itt talál Weishaupt szakcéget
Keresés

Személyes tanácsadást kér Weishaupt szakembertől?