ungarn hu Sajtó Szakmai sajtó 2015 A lapos Weishaupt WTS-F2 napkollektor rendszer

A lapos Weishaupt WTS-F2 napkollektor rendszer

A WTS-F2 kollektor-generáció két új kivitele: a K5 és a K6 kibővíti a Weishaupt rendszerajánlatot. A legfeltűnőbb jellemzője az extrém kis építési magasság.

Szakmai sajtó

2015. 03. 10.

A lapos Weishaupt WTS-F2 napkollektor rendszer

A WTS-F2 kollektor-generáció két új kivitele: a K5 és a K6 kibővíti a Weishaupt rendszerajánlatot. A legfeltűnőbb jellemzője az extrém kis építési magasság.

 
Ennek révén a Weishaupt napkollektorok , mind tetőre mind lapostetőre építve, nagyon jól illeszthetők az épület struktúrájába.

A beépített hidraulikai gyűjtővezetékek egy sorban akár tíz kollektor hidraulikai összekötését teszik lehetővé.

A hegesztett, időjárásálló alu-keret, a begörgőzött alu-hátlappal és az élettartam idejére rugalmasan beragasztott szolárüveg együtt biztosítják a magas stabilitást.

Fémesen tömítő kollaktorcsatlakozók és rendszervezetékek gondoskodik a tartósan tömített összekötéseket.

Annak érdekében, hogy egész évben a lehető legmagasabb hozam valósuljon meg, a kollektor belső része hatékonyan védett a nedvesség behatolása és a tartós belső bepárásodás ellen. A szolárüveg és az alu-keret kapcsolatát tartósan rugalmas, kiváló minőségű kétkomponenses ragasztó biztosítja. Ez teljesen időjárásálló és hosszú élettartamú. A rafináltan működő szellőztető és légtelenítő rendszer gondoskodik arról, hogy a kollektor belsejében mindig optimális "klíma" uralkodjon.

A magas energiahozamot egy különösen hatékony abszorber adja. Ennek többrétegű Mirotherm bevonata a direkt napsugárzás mellett a szórt sugárzást is hasznosítja a hőnyeréshez. A teljes felületű abszorberhez kettős lézerhegesztéssel kapcsolódik a sűrű vezetésű rézcső-meanderhez. Köszönhetően ennek a megoldásnak, biztosított a jó hőátvitel. A meander-elv továbbá nagy előny légtelenítéskor és pangási viszonyok esetén.

A Weishaupt -- kollektorai mellett -- teljes körű rendszertechnikát kínál. Így többek között energiahatékony hőszigetelt hidraulikai csoportokat, kettős rendszervezetékeket, bivalens szolártárolókat és energiatárolókat, nagyteljesítményű frissvízállomásokat valamint innovatív szolárszabályzókat.

Weishaupt WTS-F2 napkollektorok
Weishaupt WTS-F2 napkollektorok
Nyomtatható minőségű kép (272.3 KB)

Weishaupt szakcéget keres az
Ön közelében?

Itt talál Weishaupt szakcéget
Keresés

Személyes tanácsadást kér Weishaupt szakembertől?