ungarn hu Sajtó Szakmai sajtó 2014 Új „Weishaupt fűtésvezérlés“ App

Új „Weishaupt fűtésvezérlés“ App

A WCM-COM home kommunikációs modul biztosítja a Weishaupt fűtési rendszerrel való kommunikációt az interneten keresztül -- PC-vel.

Szakmai sajtó

2014. 11. 28.

Új „Weishaupt fűtésvezérlés“ App

A WCM-COM home kommunikációs modul biztosítja a Weishaupt fűtési rendszerrel való kommunikációt az interneten keresztül -- PC-vel.

De a WCM-COM home több egy internethez való csatlakozásnál. Egy szokásos böngészővel érhető el a WCM-COM-ban tárolt web-oldal. Így a szabályzórendszer gyakorlatilag minden paramétere felkereshető és módosítható. Ráadásul a hőmérsékletek (hosszú időtartamú) alakulásának naplózása és grafikus megjelenítése is gond nélkül lehetséges: ideális eszköz arra, hogy a fűtési rendszert célzottan optimalizálhassuk. Ha esetleg zavar lépne fel, tetszőleges címre küld a rendszer emailt, pl.: közvetlenül a fútésszerelő cégnek.

Az új „Weishaupt fűtésvezérlés“ App segítségével okos telefonnal (Apple iOS vagy Google Android) kényelmesen kezelhető a fűtési rendszer. A fűtésszabályzás olyan fontos funkciói módosíthatók távolról, mint a fűtés és a melegvíz parancsolt hőmérséklet-értéke vagy az időprogramok változtatása. Ha a fűtésszabályzáson keresztül irányítjuk szolárrendszerünk, további információk olvashatók ki: kollektorhőmérséklet, aktuális teljesítmény -- az oszlopdiagramok révén lehívhatók az utolsó 14 nap ill. az utolsó 3 év szolárhozam értékei is.

A szerverhez való kapcsolódás TLS-kódoláson keresztül történik, mely biztosítja a magas adatbiztonságot. Szintén védett a személyes tartalom, hiszen személyes adatokat nem tárol a rendszer. Egy fűtési rendszert több okostelefonnal több személy is elérhet, de egy okostelefonnal több fűtési rendszer is elérhető .

A „Weishaupt fűtésvezérlés“ App már díjmenetesen letölhető a Google Play és az Apple App Store helyeken.

A WCM-COM kommunikációs modul minden Weishaupt WTC kondenzációs gáz- és olajkazánhoz megvásárolható.

A WCM-COM home kommunikációs modulról és az új fűtésvezérlő App-ról további információk a Weishaupt Hőtechnikai Kft., 2051 Biatorbágy, Budai u.6. és az info@weishaupt.hu címeken szerezhetők be.

A "Weishaupt fűtésvezérlés" App induló oldala
A "Weishaupt fűtésvezérlés" App induló oldala
A fontos értékek az induló oldalon jelennek meg.
Nyomtatható minőségű kép (137.7 KB)
Időprogramok beállítása
Időprogramok beállítása
Több fűtőkör és fűtési ciklus időprogramjának beállítása.
Nyomtatható minőségű kép (131.0 KB)
Szolárrendszer lekérdezése
Szolárrendszer lekérdezése
Szolárrendszer pillanatnyi értékeinek megjelenítése.
Nyomtatható minőségű kép (119.0 KB)
Szolárhozamok
Szolárhozamok
Szolárrendszer energia-hozamának megjelenítése.
Nyomtatható minőségű kép (147.0 KB)
Kapcsolódó elemek
Fájl PDF document HU WCM COM home App

Weishaupt szakcéget keres az
Ön közelében?

Itt talál Weishaupt szakcéget
Keresés

Személyes tanácsadást kér Weishaupt szakembertől?