ungarn hu Sajtó Szakmai sajtó 2013 WES-A energiatároló (660 és 910 liter)

WES-A energiatároló (660 és 910 liter)

A Weishaupt WES 660-A és 910-A energiatárolók magas felszereltségűek.

Szakmai sajtó

2013. 03. 12.

WES-A energiatároló (660 és 910 liter)

A Weishaupt WES 660-A és 910-A energiatárolók magas felszereltségűek.

Ebbe beletartozik a kétkomponenses Isodual nagyhatékonyságú hőszigetelés, a szabadalmaztatott hőoszlop, a nikkelmentes nemesacélból készült vízátfolyási rendszer, a csatlakozások olaj vagy gáz kondenzációs rendszerhez bypass funkcióval, számos kiegészítő csatlakozási lehetőséggel (más hőforrás, elektromos fűtés) valamint több, tökéletesen pozícionált merülőhüvellyel.
Az innovatív Weishaupt energiatároló több hőforrásból származó hőt hasznosít (szilárd tüzelésű kazán, hőszivattyú, elektromos fűtés stb.). Gondoskodik az ideális hőelosztásról és ezen felül higiéniailag példás melegvízteljesítményt nyújt.

A friss vizet egy spirálalakban elhelyezett, nikkelmentes nemesacél hullámos cső melegíti fel áramlás közben. Miután a sokszoros vízcsere és az áramlási sebességek miatt nem lesz stagnáció, a higiéniai jellemzők példamutatóak. A rendszer a frissesség mellett nagy melegvízteljesítményű.
A szabadalmaztatott egyrétegű hőoszlop a hőterelő rendszer funkcióját tölti be; az energiatárolón belül különböző pozíciókban elhelyezett hőzsaluk biztosítják az átgondolt hőelosztást. Először mindig a tároló felső része kap energiát, így a legrövidebb időn belül hő áll rendelkezésre a fűtéshez és a melegvíz-készítéshez. Az integrált szolár hőcserélővel kialakított termooszlop kizárólag fizikai elv szerint működik, nincs szükség beépített mechanikai elemekre vagy külső hőcserélőre. A hosszú élettartamhoz ez teremti meg a legjobb feltételeket.
A 100 mm vastag kétkomponenses Isodual hőszigetelés biztosítja, hogy a szolárhozam hatékonyan legyen tárolva. A belső réteg 20 mm poliészterpaplan, mely rásimul a tartály falára és megakadályozza a levegőcirkulációt. A külső, bevágásokkal rendelkező 80 mm vastagságú Neopor réteg kiemelkedő Lambda-értéke 0,032 W/m·K. Az egyszerű szerelés érdekében a hőszigetelés 3 szegmensre van osztva, ezeket gyorszár kapcsolja össze. A megfelelő külső látvány érdekében, dizájn-burkolat takarja a gyorszárakat.

Az új WES-A 910 energiatároló metszete.
Az új WES-A 910 energiatároló metszete.
Nyomtatható minőségű kép (1.4 MB)
A kétkomponenses Isodual hőszigetelés három szegmensből áll..
A kétkomponenses Isodual hőszigetelés három szegmensből áll..
Nyomtatható minőségű kép (649.7 KB)

Weishaupt szakcéget keres az
Ön közelében?

Itt talál Weishaupt szakcéget
Keresés

Személyes tanácsadást kér Weishaupt szakembertől?