ungarn hu Sajtó Szakmai sajtó 2012 WRSol 1.1 és 2.1 szolárszabályzók

WRSol 1.1 és 2.1 szolárszabályzók

Az új Weishaupt WRSol 1.1 és 2.1 szolárszabályzók számos egyedi kiviteli és szolgáltatási jellemzővel tűnnek ki.

Szakmai sajtó

2012. 04. 01.

WRSol 1.1 és 2.1 szolárszabályzók

Az új Weishaupt WRSol 1.1 és 2.1 szolárszabályzók számos egyedi kiviteli és szolgáltatási jellemzővel tűnnek ki.

Az új Weishaupt WRSol 1.1 és 2.1 szolárszabályzók számos felszereltségi és szolgáltatási jellemzőjük révén, egyértelműen meggyőzőek: megvilágított LCD grafikus kijelző a hidraulikai változatok kijelzésével, több nyelvű szöveges kezelés, adatrögzítés SD-kártyára vagy a WRSol-szoftverrel, szivattyúvezérlés (fokozatos, PWM vagy 0-10 V) valamint statisztikai műveletek a szolárhozamról grafikus kijelzéssel.

A szöveges kijelzőnek és az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a WRSol szolárszabályzók egyszerűen kezelhetők. Az üzembe helyezés kézzel gyorsan és egyszerűen elvégezhető, hiszen amikor a megvilágított grafikus kijelzőn megjelenik a kiválasztott hidraulikai változat, már minden alapbeállítás megtörtént.

Kényelmes a szolárhozamok felügyelete is. Grafikusan megjeleníthető – választható módon – napra, hónapra vagy évre vetítve. A WRSol szolárszabályzók alkalmasak mind fordulatszámszabályzott energiatakarékos, mint sztenderd szivattyúkhoz.

A WRSol 1.1 készülék 5 hidraulikai változatot kínál a felhasználónak. Többek között 2 relékimenete és 5 érzékelő bemenete van. A WRSol 2.1 típus komplex szolárrendszerek vezérlésére alkalmas, nemcsak a 37 hidraulikai változatból választhat az üzemeltető, hanem 5 relékimenettel valamint 10 érzékelő bemenettel rendelkezik a készülék.

WRSol
WRSol
Az új WRSol 1.1 és 2.1 szolárszabályzók, többek között megvilágított LCD grafikus kijelzővel rendelkeznek.
Nyomtatható minőségű kép (820.6 KB)

Weishaupt szakcéget keres az
Ön közelében?

Itt talál Weishaupt szakcéget
Keresés

Személyes tanácsadást kér Weishaupt szakembertől?