ungarn hu Sajtó Szakmai sajtó 2011 WTC-GB álló kondenzációs gázkazánok

WTC-GB álló kondenzációs gázkazánok

A WTC-GB kondenzációs gázkazánsorozattal a Weishaupt 90-től 300 kW egységteljesítményű álló készüléksorozatot kínál ...

Szakmai sajtó

2011. 03. 01.

WTC-GB álló kondenzációs gázkazánok

A WTC-GB kondenzációs gázkazánsorozattal a Weishaupt 90-től 300 kW egységteljesítményű álló készüléksorozatot kínál ...

A WTC-GB kondenzációs gázkazán családdal a Weishaupt egy álló készüléksorozatot kínál a 90-től 300 kW-ig, kaszkádrendszerben 1.200 kW-ig terjedő teljesítménytartományban, melyet kifejezetten nagyobb épületek fűtésére fejlesztettek ki. Ennek révén kibővült a Weishaupt kondenzációs gázkazánok rendszere.
A nagy felületi terhelhetőségű hengeres Premix-sugárzó égő gondoskodik a kazán belsejében az előkészített homogén levegő/gáz-keverék nagyon alacsony károsanyagú elégetéséről.

A WTC-GB alu-hőcserélője kitűnő hővezető képességű. Egy speciális homokforma-öntésnek köszönhetően különösen nagyhatékonyságú felület készült a magas hőátvitel érdekében, mely biztosítja a bevezetett energia fűtési hővé történő optimális átalakítását. A hőcserélő és a szabályzás tökéletes összehangolása lehetővé teszi a 1:6 modulációs tartományt. A 109,4 % (égéshőre vonatkoztatva 98,6 %) szabványos hatásfok egyértelműen jelzi a tüzelőanyag kiváló felhasználását.

Az alacsony energiafelhasználás mellett a magas üzembiztonság és a csekély szerviz- és karbantartási igény mindenképp döntő jelentőségű:
- alapkivitel a gázhiánykapcsoló, mely a gázszolgáltatás visszatértekor automatikusa kazán-újraindulást tesz lehetővé.
- a nagy- és kisfeszültségű kábelek egymástól elválasztott csatornái révén az elektromágneses hatások elkerülhetők.
- a Thermo Condens Manager diagnózis-rendszere a hibás beállítások vagy a fűtési üzem esetleges hiányosságainak gyors kiszűrését teszi lehetővé.
- a hőcserélőn és a füstgázgyűjtőn elhelyezett nagyméretű revíziós nyílások a füstgázcsatornák nagyon jó hozzáférhetőségét és, amennyiben szükséges, könnyű és gyors tisztítását teszik lehetővé.

Az álló Thermo Condens kondenzációs gázkazánok csatlakoztatásra kész állapotban kerülnek kiszállításra a beépítési helyszínre. Kompakt méreteinek, csekély súlyának és a felhegesztett emelőszemeknek köszönhetően könnyen bevihetők a fűtési helyiségbe. Minden csatlakozócsonk a hátoldalon található meg. Könnyen hozzáférhetőek és szerelésbarát elrendezésűek.
Az installatőrök munkáját segítő rendszertartozékok állnak rendelkezésre a kondenzációs gázkazánokhoz. Többek között a rengeteg változatú Weishaupt füstgáz/levegő-rendszerek. Kiválóan alkalmasak arra, hogy az alacsonyan elhelyezett füstgázcsonk szerelési előnyeit kihasználja.

A WTC-GB sorozat 120, 170, 210, 250 és 300kW teljesítményű gázkazánjai 2012 óta a Környezetbarát termék védjegy    viselésére jogosultak, műszaki és környezetvédelmi tulajdonságai alapján.

Sajtófotó
Sajtófotó
Nyomtatható minőségű kép (660.6 KB)

Weishaupt szakcéget keres az
Ön közelében?

Itt talál Weishaupt szakcéget
Keresés

Személyes tanácsadást kér Weishaupt szakembertől?