ungarn hu Sajtó Szakmai sajtó 2013 Weishaupt, új Internet-megjelenéssel

Weishaupt, új Internet-megjelenéssel

Sokoldalú információk végfelhasználóknak és installateuröknek. A www.weishaupt.de cím alatt a Weishaupt, a világ egyik vezető égő, kondenzációs rendszer, szolár, hőszivattyú és épületautomatizálási vállalkozása, most teljesen új felépítésű Internet-oldallal jelentkezett.

Szakmai sajtó

2013. 03. 12.

Weishaupt, új Internet-megjelenéssel

Áttekinthetően felosztott az indító oldal és a nagyfelületű, váltakozó témacsík alatt közvetlen hozzáférést nyújt a központi témákhoz: „fűtéskorszerűsítés“, „új építés“ és „24/7 szerviz“.

A fűtéskorszerűsítés és az új építés témákban az érdeklődők részletes információkat találnak a fűtési és a szolárrendszerekről, hőszivattyúkról és égőkről. Az adott termékhez hozzárendelten nem csak film, prospektus és műszaki segédletek találhatók, hanem az illeszkedő melegvíz készítő és energiatároló tartályok valamint a gyakorlatból vett referenciák. A 24/7 szerviz terület (hiszen a szerviz nem csak karbantartás és javítás, hanem szolgáltatások széles köre is) áttekintést ad az aktuális ismertetőkről és kezelési utasításokról, itt lehet megrendelni a Ratgeberbuch (Tanácsadó könyv) aktuális példányát, és itt található a szakkifejezések lexikonja valamint a vásárnaptár. Linkek vezetnek át az Info-Portálra, a Támogatások- valamint a Weishaupt-Jobportálra. Az internet-felhasználó megtalálhatja a közelében tevékenykedő Weishaupt kirendeltséget vagy szakvállalatot, kérhet személyes tanácsadást.

Médiacégek a honlapról sajtószövegeket és nyomtatási minőségű képeket tölthetnek le. Fűtéstechnikai szakemberek valamint tervezők, mérnök- és tervezőirodák – személyes kódszó segítségével – hozzáférhetnek a Weishaupt-Partner-Portálhoz. Ott a szakember, többek között műszaki segédleteket, termék prospektusokat, elektromos kapcsolási rajzokat, hidraulikus rendszerpéldákat, árlistákat és sok más dokumentumot talál PDF-formátumban. Az információk e széles köre kiegészül szoftverekkel, mint pl. a Weishaupt-energiatanácsadó, megtakarítást számító- és diagnosztizáló program, valamint Datanorm-letöltések. A portál „Infocenter” pontja gyors áttekintésre ad lehetőséget a legújabb információk, prospektusok, szerelési és üzemeltetési utasítások valamint a vállaltról megjelent sajtóközlemények területén. Az Internet-shop felületen német fűtéstechnikai szakvállalkozások rendelhetnek meg W-sorozatú égőt, fűtési rendszert tartozékaival avagy pótalkatrészeket online.

Kifejezetten tervezők számára készítette a Weishaupt a digitális tervezői mappáját (Digitale Planermappe). Ebben minden, az égők és tartozékaik tervezéséhez szükséges termékadat egyszerű és áttekinthető formában áll rendelkezésre.

www.weishaupt.de - indító oldal
Nyomtatható minőségű kép (201.3 KB)
www.weishaupt.de - termékoldal
Nyomtatható minőségű kép (303.1 KB)
www.weishaupt.de - szervizoldal
Nyomtatható minőségű kép (209.2 KB)
www.weishaupt.de - kapcsolatoldal
Nyomtatható minőségű kép (203.7 KB)

Weishaupt szakcéget keres az
Ön közelében?

Itt talál Weishaupt szakcéget

Személyes tanácsadást kér Weishaupt szakembertől?